Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

2 mei 2022, 08:55Aangepast 9 mei 2022, 18:43

Waarbij in het verleden de Corporatiedag ook echt één dag was, staat nu de week van 16 tot met 19 mei in het teken van de Corporatiedag 2022. Gedurende de week zijn er elke dag online kennissessies en op donderdag is de bijeenkomst op locatie. Deze live dag, georganiseerd door Vabi Software, Bryder en Ortec Finance, wordt op locatie gehouden bij Midden Nederland Hallen in Barneveld. Onze specialisten voor de branche Woningcorporaties zijn namens Subvention aanwezig. Op maandag 16 mei geven we een interactieve kennissessie.

Subsidies in 2022: tussenjaar of toch volop kansen?

Een prikkelend onderwerp voor de online kennissessie die we organiseren op maandag 16 mei om 10:00 uur.

Collega Jasper Hiddinga deelt in de kennissessie onze visie op subsidies in 2022: Wat blijft er over nu de RVV per augustus 2022 verdwijnt? Jasper gaat in op subsidiethema’s zoals circulariteit, duurzaamheid, klimaatadaptatie en leefbaarheid.
Waar liggen nog kansen en wat zijn de mogelijkheden? Jasper neemt de deelnemers mee in de antwoorden op deze vragen.

Wil je onze kennissessie en de Corporatiedag 2022 bijwonen?

Schrijf je op de website van de Corporatiedag in voor jouw deelname. Op deze site vind je het hele programma van de week. Op donderdag 19 mei kun je onze collega’s live ontmoeten tijdens de Corporatiedag op locatie.

Direct jouw subsidiemogelijkheden?

Wil jij direct weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw woningcorporatie? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van team Woningcorporaties via 053 – 434 85 12 of gebruik het contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Jasper

Ook interessant