Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Met ons Full Service Concept richten we ons op het ontwikkelen van subsidiebewustzijn en het organiseren en borgen van de subsidieverwerving bij complexe projecten. We zorgen ervoor dat je geen subsidies mist en ontzorgen je gedurende het hele proces. Van inventarisatie tot aanvraag en afwikkeling.

Het Full Service Concept samengevat:

  • Subsidie aanvragen
  • Vaste adviseur
  • Mis geen subsidies
  • Grip op deadlines
  • Inzicht via klantportaal

Hoe werkt het Full Service Concept?

Opstart FSC: We wijzen een contactpersoon/subsidieadviseur toe als jullie subsidievraagbaak. We organiseren een startoverleg waarin we jullie wensen en verwachtingen in kaart brengen. Samen stellen we een conceptjaarplanning op waarin we concrete afspraken maken over onze dienstverlening voor het komende jaar.

Nulmeting: We inventariseren alle investerings- en innovatieprojecten aan de hand van de meerjarenbegroting. Vervolgens gaan we in gesprek met de projectverantwoordelijken om de projecten te bespreken en subsidiemogelijkheden te identificeren. We verwerken deze informatie in een totaaloverzicht, de nulmeting, die we met jullie delen.

Voortgangsgesprekken projectverantwoordelijken en totaaloverzicht: Minimaal twee keer per jaar bespreken we de projecten en andere activiteiten met de betreffende projectverantwoordelijken. We houden het totaaloverzicht actueel en borgen de subsidiekansen.

Voortgangsoverleg interne subsidiecoördinator en evaluatie: Elk kwartaal plannen we een voortgangsoverleg met de interne subsidiecoördinator om de voortgang, knelpunten, bijzonderheden en andere relevante ontwikkelingen te bespreken. We evalueren tussentijds onze dienstverlening en verbeteren waar nodig.

Ontwikkelen van subsidiebewustzijn: Jaarlijks geven we een presentatie met nieuwe subsidieregelingen, subsidiecijfers, succesverhalen en ontwikkelkansen. We informeren jullie snel over nieuwe subsidieregelingen via diverse communicatie-uitingen, waaronder mailingen.

Online klantportaal: We verwerken alle lopende en toekomstige subsidietrajecten in ons online klantportaal. Hiermee kunnen jullie real-time de status en deadlines van de subsidietrajecten volgen. Het klantportaal biedt ook de mogelijkheid om overzichten van het aangevraagde en toegekende subsidievoordeel te genereren en beschikkings- en vaststellingsbesluiten te downloaden.

Verzorgen van subsidietrajecten: We beoordelen de subsidiemogelijkheden op verschillende niveaus en verzorgen subsidietrajecten op projectbasis. We stellen subsidieoverzichten op, toetsen projecten aan de subsidievoorwaarden, dienen subsidieaanvragen in en wikkelen subsidies af. We houden jullie continu op de hoogte van de status van de subsidieaanvragen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Wil jij ook overzicht van de subsidiemogelijkheden voor jouw corporatie en geen deadlines of subsidies missen? Neem dan eens contact op met Frederique Lotgerink – Bruinenberg via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier hieronder.

Full-Service-Concept-visualisatie-van-de-stappen

Het Full Service Concept schematisch weergegeven.

Neem contact op

Deel deze pagina op:
Jouw subsidiemogelijkheden binnen 1 minuut in beeld? Doe de subsidiescan