Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over IT

Subvention is niet alleen op subsidievlak, maar ook inhoudelijk expert op gebied van:

Overheden hebben innovatie hoog op de agenda. Zij stimuleren deze thema’s met subsidies en dat biedt interessante kansen voor bedrijven en ondernemers om innovaties ook echt door te kunnen voeren.

We zijn nieuwsgierig naar jouw beoogde IT-innovatie en brengen graag de subsidiemogelijkheden in kaart. Je kunt denken aan subsidie voor software- en programmatuurontwikkeling, digitalisering in de maakindustrie, product- en procesinnovatie en samenwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming of project?

Doe de IT-subsidiescan

Gecombineerde kennis voor het beste resultaat

De mate waarin een ontwikkeling of project écht nieuw is, en vaak ook technisch nieuw, is bepalend voor de slagingskans van een subsidieaanvraag. Door jarenlange ervaring kennen we de weg en weten we waar een aanvraag aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een subsidie.

Onze adviseurs hebben kennis van zowel IT als van de vaak ingewikkelde subsidieregelingen. Hierdoor hebben ze snel de subsidiekansen voor jouw onderneming in beeld en kunnen we proactief meedenken met een project.

Het subsidietraject uit handen

Subvention regelt een subsidietraject van A tot Z. We verzorgen niet alleen de aanvraag maar ook het natraject, waarin vaak kosten en uitgaven moeten worden verantwoord. We helpen je bij het inrichten van de projectadministratie. De verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het project blijft bij jouw bedrijf, maar we staan gedurende de gehele doorlooptijd ter zijde.

Welke subsidieregelingen zijn er voor de IT-sector?

Uiteraard kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs om uit te vinden welke subsidiemogelijkheden er voor jouw onderneming zijn. De WBSO en de MIT zijn de meest bekende regelingen.

Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO)

Fiscale regeling op het gebied van innovatieve programmatuurontwikkeling.

Innovatiebox

Over winsten die je behaalt uit innovatieve activiteiten geldt vanaf 2021 een effectief belastingtarief van 9%. Een WBSO-beschikking is hierbij een voorwaarde.

Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT)

Verschillende regelingen ter stimulering van innovatie in het midden- en kleinbedrijf.

Provinciale en regionale regelingen

Diverse provinciale en regionale regelingen bieden vaak aanvullende subsidiemogelijkheden. Wij vertellen graag welke van toepassing kunnen zijn.

Wij zijn trots op onze klanten en partners

Actueel

Projecten

Jouw subsidiemogelijkheden binnen 1 minuut in beeld? Doe de subsidiescan