Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Overal realtime gebouwgegevens kunnen inzien. Een belangrijke behoefte voor woningcorporaties en grond- en gebouweigenaren. Subvention hielp Lycens GebouwAssistent met de ontwikkeling van een nieuw digitaal platform. WBSO-subsidie bracht de ontwikkeling in een stroomversnelling.

Webbased software de oplossing voor gebouwbeheer

Lycens GebouwAssistent biedt software voor het beheren van veiligheidsaspecten in gebouwen. Denk daarbij aan de energieprestatie, de brandveiligheid en de aanwezigheid van asbest. Het systeem bevat gegevens van meer dan 50.000 gebouwen in het land. Al deze data inclusief meetrapporten, plattegronden en mogelijke aandachtspunten, moeten overal en altijd beschikbaar zijn voor gebruikers.

De technische vraagstukken die hierbij komen kijken zijn met hulp van WBSO-subsidie opgelost. Het resultaat is webbased software van GebouwAssistent dat door een groot aantal klanten van Lycens wordt gebruikt.

Software die vastgoedbeheerders helpt

Woningcorporaties en grond- en gebouweigenaren hebben te maken met nieuwe wet- en regelgeving en toenemende heffingen. In het kader van verduurzaming van vastgoed draagt Lycens GebouwAssistent bij aan de veiligheid en gezondheid van deze werkprocessen.

Daarnaast is bij onderhoud van en transformatie naar toekomstbestendig vastgoed het inrichten van werkprocessen cruciaal. GebouwAssistent draagt hieraan bij door het beheren van gebouwen effectief en efficiënt te laten verlopen.

Over Lycens

Lycens is dé kennispartner voor het inrichten van processen die bijdragen aan een veilige en milieubewuste woon- en werkomgeving. Lycens staat klanten bij in asbest- en bodemonderzoeken, adviezen aangaande wet- en regelgeving en haalbaarheid van projecten. Ze vertalen lastige vraagstukken naar praktische oplossingen.

MIT-regeling

Wil je samen met minimaal één mkb’er een nieuw product, productieproces of dienst ontwikkelen of vernieuwen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van de regeling MIT-Haalbaarheidsprojecten of neem vrijblijvend contact op.

Subsidie voor jouw IT-project?

Onze subsidieadviseurs hebben veel ervaring met subsidieaanvragen zoals WBSO en MIT voor softwareontwikkeling, product- en procesinnovatie en R&D in brede zin. Wil jij weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of project? Neem vrijblijvend contact op met Kaj Kruize via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Kaj

Ook interessant