Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

IT-subsidie: ‘domme’ mobiele apparaten ‘slim’ maken – Moxx

Moxx loopt al jaren voorop op het gebied van innovatieve, mobiele oplossingen. Bedrijven hebben tegenwoordig met honderden ‘mobile devices’ te maken, zoals de pakketdiensten die over een PDA beschikken, waarmee ze pakketten kunnen registreren en afleveren bij klanten. Organisaties moeten 100% kunnen vertrouwen op hun mobiele infrastructuur, de inzetbaarheid moet worden verhoogd en tegelijkertijd neemt de kostendruk toe. Moxx speelt hierop in met innovatieve oplossingen die bedrijven ontzorgen. Het gaat daarin verder dan traditionele system integrators.

Een van de meest recente ontwikkelingen, die Moxx heeft vormgegeven is het intelligenter maken van “domme” apparaten. Moxx stelt dat de mobile devices sensoren zijn die exact kunnen aangeven wat hun status is en dat van andere “domme” apparaten in hun omgeving. Hiervoor verwerkt Moxx dagelijks miljarden records sensor data waarmee een virtuele werkelijkheid kan worden weergegeven en met de verworven inzichten tijdige (automatische) bijsturing mogelijk wordt. Moxx heeft onderdelen van deze vorm van IoT (Internet of Things) in de praktijk kunnen brengen door IT-project subsidiebegeleiding van Subvention. Door deze subsidietoekenning is Moxx BV in staat om R&D-risico’s te nemen en staat koploper te blijven op het gebied van innovatieve mobility oplossingen!

WBSO

De WBSO-regeling is bestemd voor bedrijven die durven te innoveren. De overheid wil ondernemers die moed tonen om te innoveren, ondersteunen door middel van een korting op de te betalen loonbelasting. De WBSO is ook aan te vragen voor de ontwikkeling van software met een innovatief karakter. Een voorwaarde voor toekenning is om van tevoren de programmeer technische uitdagingen helder te krijgen en scherp te formuleren. Onze subsidiespecialisten IT kunnen jou hierbij helpen door met hun inhoudelijke kennis en achtergrond de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vervatten in een succesvolle subsidieaanvraag.

Meer weten?

Wil jij weten of jouw project in aanmerking komt voor subsidie of heb je een vragenbrief van de RVO ontvangen op WBSO-IT-gebied waarbij je hulp nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze subsidieadviseurs via 053 – 434 8512 of maak gebruik van het contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Bernhard

Ook interessant