Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Sinds een aantal jaar verzorgen wij de subsidies voor Back To The Garage (BTTG_). Een innovatief softwarebedrijf uit Zwolle dat altijd op het randje van de mogelijkheden van (IT-)technologie opereert. Enthousiast is subsidieadviseur Freerk Jan Hoekstra aan de slag gegaan met de WBSO-subsidieregeling voor een interessant project van BTTG_. Meer halen uit Progressive Web Apps (PWA’s) staat hierbij centraal.

Wat zijn Progressive Web Apps?

Progressive Web Apps werken op basis van moderne browsers, maar bieden een ervaring die meer en meer de ‘native’ apps evenaren. Native apps zijn apps die voor een specifiek platform worden ontwikkeld, bijvoorbeeld alleen voor Apple. PWA’s maken app-ontwikkeling goedkoper en eenvoudiger. PWA’s kun je via de browser aan je desktop toevoegen. Ook kan dit in toenemende mate via de traditionele stores.

De stores, Google Play voorop en Microsoft (Market) en Apple (App Store), bewegen hierin mee. De PWA krijgt steeds meer plek tussen de normale apps en maakt de hybride variant van apps, de combinatie van webomgeving met native app, geleidelijk overbodig.

Offline werken met PWA’s

PWA’s hebben uitdagingen die BTTG_ aanpakt. Het project van BTTG_ draait om meer halen uit en meer te kunnen met Progressive Web Apps. Centraal staat het offline werken met de PWA. BTTG_ onderzoekt en ontwikkelt de mogelijkheden voor de offline opslag van gegevens om PWA’s volwaardig offline te laten werken. Bijvoorbeeld data intensieve apps die veel foto’s verwerken.

Voor de ontwikkeling, de R&D, van deze tool maakt BTTG_ gebruik van de WBSO-regeling.  BTTG_ ontvangt hierdoor een bijdrage van de overheid in de vorm van een vermindering van de af te dragen loonbelasting.

‘Subvention is een prettige, betrouwbare en actieve partner gebleken in het verzorgen van onze aanvragen en het tijdig schakelen waar nodig. Ruim tien jaar samenwerking zegt eigenlijk al genoeg toch?’

Jos Keuter, Back To The Garage

Over Back To The Garage

De naam Back To The Garage is niet voor niets gekozen. Terug naar de garage, een rauwe omgeving waar de mooiste dingen ooit zijn begonnen. BTTG_ staat ook voor terug naar de tekentafel op basis van internationale ervaringen en successen, de basis waar het om gaat. Een no-nonsense club die de beste resultaten voor klanten neerzet.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Bernhard

Ook interessant