Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Een AI-toepassing die niet alleen data van hartfilmpjes snel kan analyseren, maar ook kan aangeven hoe groot de kans is op serieuze hartproblemen voor acute hulp. Hoe tijdbesparend is deze ontwikkeling? Zorgmedewerkers en specialisten zijn namelijk constant in de weer met elektronen van ECG-apparaten en het screenen van de hartfilmpjes. Hierin gaat veel tijd verloren. Vooral tijdens de onzekere tijden in de medische wereld met het personeelstekort. Dit probleem kan deels worden opgelost dankzij draagbare sensoren, die het hart kunnen monitoren.

AppBakkers en 2M zijn met dit maatschappelijke probleem aan de slag gegaan. Dankzij een extra boost van de MIT-regeling is de daarop AI gebaseerde ECG-app volop in ontwikkeling. Subvention is trots een bijdrage te kunnen leveren aan deze ontwikkeling.

Subsidie voor onderzoek en ontwikkelingswerk

De ECG-app van AppBakkers is door middel van de MIT R&D-samenwerkingsprojecten ontwikkeld. De MIT R&D-samenwerkingsprojecten zet in op mkb’ers die samen industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling uitvoeren. Projecten gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van een product, productieproces of dienst, komen in aanmerking.

Over Appbakkers

Appbakkers bouwen mobiele applicaties zoals een ambachtelijke bakker zijn brood bakt: met liefde voor het vak. Met de ingrediënten mens, vormgeving en techniek maken Appbakkers, apps als heerlijk geurend, mooi en voedzaam brood: afgestemd op het doel, fijn om mee te werken en fraai vormgegeven.

Heb jij interesse in het proces van deze AI-ontwikkeling in de zorg? Lees dan dit interview met Guido Versteeg, eigenaar van AppBakkers.

Over 2M Engineering

2M Engineering helpt bij het realiseren van unieke ideeën waar mensen baat bij hebben. Zij helpen klanten met het ontwikkelen van hun innovatieve sensor (hardware) oplossingen. Ze maken innovaties mogelijk en versnellen deze die de gezondheid, het welzijn en de duurzaamheid ten goede komen. 2M Engineering ondersteunen hun klanten bij (een deel van) hun reis van idee tot productontwikkeling, certificering (CE, ATEX, MDR) en product.

Subsidie voor jouw ICT-project?

Wil jij meer weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of project? Onze subsidieadviseurs hebben veel ervaring met MIT-subsidie aanvragen voor onder andere softwareontwikkeling, product- en procesinnovatie en R&D in bredere zin. Neem dan contact op met onze subsidiespecialist ICT Kaj Kruize via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van ons contactformulier.

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan KajMijn subsidievraag