Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Wie is Subvention

Sinds 1998 is Subvention hét onafhankelijke subsidieadviesbureau. Vanuit locaties in Enschede en Zwolle helpen wij bedrijven en ondernemers in heel Nederland.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies op het gebied van Vastgoed, Industrie, Woningcorporaties, Agrarisch en IT. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies aan en verzorgen het hele administratieve traject. Ook nemen wij het projectmanagement van je over om jou als klant hierin te ontzorgen.

Het ontzorgen van klanten staat bij ons centraal.

Wat kan Subvention voor jou betekenen?

Kennis van jouw branche

Van nature zijn we nieuwsgierig naar jou en jouw ambities. Dat is te merken aan onze manier van meedenken. Onze adviseurs kijken vanuit een breed perspectief naar jouw organisatie en project én hebben kennis van wat er in de branche speelt. Vaak vinden we dan ook niet alleen het antwoord op de initiële vraag, maar komen ook andere mogelijkheden en kansen aan het licht. Deze zetten we het liefst samen om naar concrete en behapbare stappen.

Volledige verzorging van jouw subsidietraject

Onze dienstverlening bestaat uit projectmanagement en het beheer van complexe subsidietrajecten. Bij grote projecten bestaat een subsidieaanvraag vaak uit een volledig projectplan met een financiële en/of technische paragraaf, die van een goede kwaliteit moet zijn. Wij hebben op dit gebied meer dan 20 jaar ervaring en beschikken daardoor over de benodigde kennis voor het opstellen van een kansrijk projectplan.

Ook ondersteunen we bij de uitvoering van een projectplan en het opzetten van een financiële en administratieve projectorganisatie. Daar hoort bij dat wij overleggen met de diverse betrokken instanties en eventuele bezwaar- en beroepsprocedures doorlopen. Subvention is de brug tussen jou en subsidieverstrekkers. Wij gaan voor het maximale resultaat voor onze klanten.

Mouwen opstropen en aanpakken!

Persoonlijke aandacht, parate vakkennis en proactief handelen, zijn kenmerkend voor onze aanpak. Mouwen opstropen, geen tijd te verliezen! We helpen organisaties en mensen vooruit. Dat geeft energie.

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Subvention helpt bedrijven hun gebouw, productieproces en bedrijfsvoering te verduurzamen. Intern zien wij het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden en goede zorg voor onze medewerkers niet alleen als iets vanzelfsprekends, maar ook als een belangrijke voorwaarde voor de continuïteit van onze onderneming. Duurzaamheid en MVO zijn daarmee onderdeel van het DNA van Subvention.

Sociaal jaarverslag

In ons sociaal jaarverslag laten we zien wat we klanten, relaties en medewerkers bereikten:

  • Talloze duurzame en innovatieve projecten met subsidie versneld.
  • Subvention verlaagt sinds 2014 haar CO2-footprint en compenseert de CO2-uitstoot die we nog niet kunnen voorkomen via Trees for All.
  • Aandacht voor vitale medewerkers waardoor we tot de 50 vitaalste bedrijven van Nederland hoorden (2019).
  • Onze bijdragen aan goede doelen waaronder onze vrijwilligersdag Subvention DOET!

Bekijk alles in ons Sociaal Jaarverslag over 2023.

 

Subvention-CO2-partner-van-Trees-for-All-voor-klimaatneutraal-ondernemen

 

2019-keurmerk-vitaalste-bedrijf-Subvention

Sociaal Jaarverslag 2023

Onze mensen

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Rick
Mijn vraagBekijk profiel