Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

Directeur

Mijn functie en team:

Ik ben een van de directeuren van Subvention en ben financieel en facilitair verantwoordelijk. Naast deze taken ben ik het “uithangbord” als het gaat om kennisoverdracht. Ik geef kennissessies over de koppeling tussen bedrijfsontwikkeling en hoe subsidies hierbij kunnen helpen.

Werkzaam sinds …

Ik ben werkzaam sinds de start van Subvention (1 juli 1998). Samen met Ivo en Bernhard zijn we Subvention gestart en uitgegroeid tot een bedrijf dat impact maakt.

Door het werken bij Subvention …

Het leukste aan het werken bij Subvention is dat je ondernemers helpt. Helpt met het “zoeken” naar mogelijkheden voor de ontwikkeling van het bedrijf. Helpt met het doorgronden van de complexiteit van subsidies, staatsteunregels en (fiscaal) juridische verplichtingen. Door alle kennisgebieden samen te brengen tot begrijpelijke informatie help je de ondernemer.

Wat ik daar mooi aan vind, is dat ik bij veel ondernemingen een kijkje in de keuken kan nemen. Wat beweegt een ondernemer, hoe innovatief is de ondernemer, hoe belangrijk vind men duurzaamheid en wie zijn de klanten? Allemaal interessante onderwerpen. Uiteraard probeer ik daar dan een ”subsidiehaakje” te maken.

Helaas doe ik zelf momenteel geen klantprojecten meer. Terugkijkend naar de periode dat ik nog projecten deed zijn aansprekende projecten de nieuwbouw van UzinUtz (letterlijk een fabriek in een groen jasje), de nieuwbouw van de Rabobank Enschede en de nieuwbouw van Sigmax. Allemaal projecten met een hoog niveau van duurzaamheid.

Ik ben koploper op het gebied van …

Koploper zijn betekent voor mij dat je voorop wilt lopen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik veel kennis van diverse vakgebieden en die wil ik graag uitdragen en overdragen. Op fiscaal juridische aspecten (rechtsvormen, staatssteun etc.) ben ik binnen Subvention de vraagbaak.

Mijn bijdragen

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Frank
Mijn vraagBekijk profiel