Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

HRM-adviseur

Mijn functie en team:

Ik werk bij Subvention als HRM-adviseur en teamleider secretariaat. Mijn job is heerlijk uitdagend door het breder HRM-pallet aan verantwoordelijkheden met daarnaast het leidinggevende aspect. Samen met onze teamleiders en directie geven wij invulling aan bijvoorbeeld een van onze kernwaarden: de mens centraal. Wij vinden het belangrijk dat collega’s tevreden zijn en betrokken blijven.

Werkzaam sinds …

Adecco wekte mijn interesse voor deze functie via een persoonlijke benadering. Ook de persoonlijke kennismaking en het verhaal waar Subvention nu staat en naar toe wil groeien de komende jaren, wakkerde mijn nieuwsgierigheid verder aan. Hierdoor heb ik volmondig ja gezegd tegen deze uitdaging.

Door het werken bij Subvention …

In mijn werk kan ik mijn kennis, vaardigheden en ervaring delen met mijn collega’s. Ik vind het heerlijk als ik collega’s kan ondersteunen of adviseren bij hun eigen resultaten of ontwikkeling. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling-, zakelijke- of vertrouwelijk vraagstukken. Je kunt mij alles vragen of vertellen en samen bepalen we de vervolgstappen. Maar ook als je alleen een luisterend oor zoekt, kun je op mij rekenen. Weet ik alles, heb ik alles al meegemaakt? Nee, maar als ik het antwoord niet heb, ga ik opzoek of kies ik ervoor om mij daar verder in te verdiepen of te ontwikkelen. Blijven ontwikkelen, openstaan voor andere meningen is essentieel in mijn functie. Succes van mijn collega’s of teamleden is mijn persoonlijke succes.

Ik ben koploper op het gebied van …

Wat ik te gek vind is dat we allemaal werken volgens onze visie om koploper te zijn. Direct of indirect, als organisatie en als persoon op ons eigen vakgebied. Zo ben ik de koploper op HRM en het leidinggevende vlak.

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Bianca
Mijn vraagBekijk profiel