Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

De evenementen die we organiseren of aan deelnemen op een rij. Klik op het evenement voor meer informatie, aanmelden of een terugblik.

Seminar: Subsidies voor Bouwen en Verduurzamen

Woensdag 14 juni 2023

Al jaren blijven er miljoenen aan subsidiegeld onbenut op de plank liggen. Ben jij benieuwd waar de subsidiekansen voor jouw corporatie liggen? Kom dan naar het SOM seminar op 14 juni in Utrecht. Tijdens het seminar spreken subsidieadviseurs Jasper Hiddinga en Frederique Lotgerink Bruinenberg namens Subvention. Zij gaan het onder andere hebben over de subsidiemogelijkheden met de EIA en MIA voor corporaties.

Meer info

Subsidies-voor-Bouwen-en-Verduurzamen

Dag van de Vastgoedfinanciering 2023

Dinsdag 18 april 2023

Ben jij als belegger, bouwer of ontwikkelaar in vastgoed opzoek naar nieuwe financiering of herfinanciering? Kom dan naar de Dag van de Vastgoedfinanciering op 18 april in Amsterdam. Er worden diverse thema’s besproken; Impact stijgende rente, inflatie, verduurzamingsopgave en regulering als nieuwe realiteit in het vastgoed.

Tijdens de Dag van de Vastgoedfinanciering zijn er subsidieadviseurs namens Subvention aanwezig. Jasper van Benthem staat voor je klaar tijdens een expertmeeting en Thijs Vaneker spreekt tijdens een themasessie.

Meer info

Congres: ‘Het perfecte duurzame bouwproject’

Donderdag 16 februari 2023

Wat is er nodig om je duurzaamheidsambitie niet uit het oog te verliezen zijdens het bouwproces? Dit werd tijdens het congres ‘Het perfecte duurzame bouwproject’ op donderdag 16 februari besproken door experts op verschillende fronten. Aan de hand van scherpe vragen vanuit de zaal en visies van de panelleden delen we de belangrijkste inzichten voor jouw duurzame bouwproject.

Meer info en video

Dutch Poultry Expo en Dutch Pork Expo 2023

Dinsdag 14 februari & woensdag 15 februari 2023

De grootste agrarische evenementen voor de ondernemende agrariër in de pluimveehouderij en varkenshouderij zitten er weer op. De beurzen vonden plaats op één plek in de Brabanthallen Den Bosch.

We kijken terug op een goed bezochte beurs waarbij we veel ondernemers met informatie hebben verstrekt over de mogelijke subsidiemogelijkheden die we aanbieden bij hun groeiplannen.

Dutch Poultry Expo 2023

Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV) 2022

Dinsdag 29 november, woensdag 30 november en donderdag 1 december 2022

De Rundvee en Mechanisatie Vakdagen (RMV) 2022 in Hardenberg en Gorinchem zitten er weer op. Dit zijn de grootste agrarische kennis- en contactplatformen voor de rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkbranche.

We kijken terug op een goedlopende en drukke beurs waarbij we veel ondernemers met informatie hebben verstrekt over de mogelijke subsidiemogelijkheden die we aanbieden bij hun groeiplannen.

RMV Gorinchem 2022

Webinar: Funding voor blockchain development

Dinsdag 22 november 2022 

Overheden hebben innovatie hoog op de agenda staan. Zij stimuleren deze thema’s met subsidies en dat biedt interessante kansen voor bedrijven en ondernemers om innovaties door te kunnen voeren.

Kaj Kruize, ICT-specialist van Subvention heeft tijdens de Dutch Blockchain Week namens Subvention een webinar gegeven over de diverse facetten in een blockchain ontwikkeltraject; hardware, programmatuur en subsidies.

Meer info

Blockchain-technologie.jpg

Fietsdag ‘Tour du Subvention’ 2022

Donderdag 1 september 2022

Begin september trotseerden we met een groen-blauw Subvention-peloton de Posbank en omgeving in Rheden. Klanten, relaties en medewerkers vormden samen het rennerteam van Subvention. Met 3 verschillende afstanden heeft ieder zijn of haar eigen uitdaging met veel gezelligheid en lol onderweg afgelegd.

Uiteindelijk een zeer geslaagde dag waarbij verbinding, vitaliteit en de mens centraal stond. Zowel de geoefende wielrenners als spontane plaatsvervangers toonden blije gezichten!

Meer info en video

Relatiedag-fietsdag-Tour-du-Subvention-2022

Webinar: De subsidiemogelijkheden voor duurzaam vastgoed in 2022

Donderdag 21 april 2022 – 10:00 uur

Ben je als ondernemer of belegger in vastgoed ook bezig met energiebesparing, van het gas af, duurzaam of circulair bouwen, CO2-reductie of een verplicht energielabel C voor kantoren vanaf 1 januari 2023? Het zijn allemaal thema’s die relevanter zijn dan ooit met aankomende wetgeving, stijgende duurzaamheidsnormen en hoge energieprijzen.

Maar welke subsidies zijn hiervoor beschikbaar en waar moet je project aan voldoen om in aanmerking te komen? Subsidieadviseur Jasper van Benthem zet de mogelijkheden in de webinar op een rij.

Meer info

Verplicht energielabel C voor kantoren vanaf 2023

Webinar: De subsidiemogelijkheden voor circulaire woningbouw

Dinsdag 29 maart 2022

In de webinar nemen subsidieadviseurs Ernestien Salomons en Wouter Berghuis van Subvention je mee in het thema circulair bouwen en de bijbehorende subsidiemogelijkheden voor woningbouw. Ze gaan in op de praktijk en behandelen voorbeeldprojecten.

Ben je ook benieuwd naar de subsidiemogelijkheden? Kijk de webinar dan gratis terug via onderstaande knop.

Meer info en terugkijken

De-subsidiemogelijkheden-voor-circulaire-woningbouw-in-2022

Webinar: Stikstof en ruimtelijke ordening, bedrijfseconomische positie en subsidies

Donderdag 8 juli 2021

Wat betekent het stikstofdossier voor jouw landbouwbedrijf? Vanuit de invalshoeken  ruimtelijke ordening, bedrijfseconomisch en subsidies gaan we op de laatste actualiteiten op het onderwerp stikstof. Drie specialisten van Countus, De Omgevingsadviseurs en Subvention praten jou bij.

Ben je ook benieuwd wat het stikstofdossier voor jou betekent? Kijk de webinar dan gratis terug via onderstaande knop.

Meer info

Webinar-stikstof-vergunningen-en-subsidies-voor-vermindering-emissie_1200x800_acf_cropped

Webinar: Subsidies en de impact van BENG (NTA 8800) op duurzaam vastgoed

Donderdag 10 juni 2021

Wat betekent de invoering van de BENG-eisen (NTA 8800) voor jouw nieuw- of verbouwproject? Wat is het effect op het energielabel en de subsidiekansen? Kan een project nog groen gefinancierd worden en wat zijn de mogelijkheden van verduurzaming van vastgoed?

In deze webinar geven Subvention en Enerdeco je antwoordt op deze vragen.

Meer info en terugkijken

Van-Spaendonck-energielabel-A-impressie2_1200x800_acf_cropped

Webinar: Subsidies en de NTA 8800 voor woningcorporaties

Donderdag 11 maart 2021

Nieuwe of uitgebreidere woningopnames, een verschuiving van het energielabel, een afwijkende subsidiepotentie en een langere doorlooptijd van projecten. Wat betekent de invoering van de NTA 8800 voor jouw woningcorporatie op het gebied van subsidies, woningopnames, data en software?

Subvention geeft je samen met Vabi Software en Enerdeco antwoord op deze vraag in de webinar van 11 maart 2021.

Meer info en terugkijken

Webinar-Subsidies-en-de-NTA-8800-voor-woningcorporaties

Webinar: De subsidiemogelijkheden voor duurzaam vastgoed in 2021 

Donderdag 4 februari 2021

Ben je als ondernemer of belegger in vastgoed ook bezig met energiebesparing, van het gas af, duurzaam of circulair bouwen, CO2-reductie of een verplicht energielabel C voor kantoren vanaf 2023? Het zijn allemaal thema’s waar je rekening mee moet houden anno nu.

In deze webinar vertelt Thijs Vaneker je alles over de subsidiemogelijkheden voor jouw onderneming of organisatie in 2021.

Meer info en terugkijken

Webinar-subsidiemogelijkheden-voor-duurzaam-vastgoed-in-2021-door-Thijs-Vaneker-ism-Vastgoedjournaal

Mis geen subsidie, ontvang tweemaandelijks onze nieuwsbrief. Inschrijven