Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

30 maart 2022, 11:54Aangepast 5 maart 2024, 13:36

Ben je als ondernemer of belegger in vastgoed ook bezig met energiebesparing, van het gas af, duurzaam of circulair bouwen, CO2-reductie of een verplicht energielabel C voor kantoren vanaf 1 januari 2023? Het zijn allemaal thema’s die relevanter zijn dan ooit met aankomende wetgeving, stijgende duurzaamheidsnormen en hoge energieprijzen.

Gelukkig stimuleert de overheid deze thema’s bij het ondernemen en beleggen in vastgoed. Diverse subsidies maken duurzaam vastgoed een interessante investering met onder andere financiële voordelen. Maar welke subsidies zijn op dit moment beschikbaar en waar moet je project aan voldoen om hiervoor in aanmerking te komen? Subsidieadviseur Jasper van Benthem zet de mogelijkheden op een rij in de webinar ‘Subsidiekansen voor duurzaam vastgoed in 2022’ (via Vastgoedjournaal) op 21 april 2022.

Webinar-duurzaam-vastgoed-2022

Tijdens deze webinar kwamen de volgende onderdelen aan bod:

  • Waar moet je aan voldoen om gebruik te kunnen maken van de fiscale voordelen?
  • Subsidiemogelijkheden van bestaande kantoren in relatie tot de label C-verplichting.
  • Wat zijn de voordelen met duurzaamheidscertificeringen BREEAM en GPR?
  • De voordelen van een Groenverklaring.

In dit webinar van een uur kom je alles te weten over de subsidiemogelijkheden voor jouw onderneming of organisatie in 2022. Zowel op gebouwniveau (nieuwbouw en renovatie) als op gebied van installaties voor energiebesparing of duurzame energieproductie. Inhoudelijk worden de mogelijkheden voor utiliteitsgebouwen in de zakelijke markt besproken (geen woningen).

Presentatie downloaden

Ook interessant

Meer weten over de onderwerpen die in de webinar aan bod zijn gekomen?

Geen subsidies missen?

Vragen of contact

Heb je een vraag naar aanleiding van de webinar of ben je benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor jouw project of organisatie? Neem contact op met Jasper van Benthem via 053 – 434 85 12 of ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Jasper

Ook interessant