Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

3 februari 2023, 08:58Aangepast 5 maart 2024, 13:25

Van 6 februari tot en met zaterdag 11 februari 2023 is de Week van de Circulaire Economie. Dit is een initiatief van Het Versnellingshuis, een programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Door het hele land zijn verschillende activiteiten, van een congres tot open dagen bij bedrijven die bezig zijn met circulariteit. Zo zijn klanten van ons ook betrokken bij deze week. Steeds meer subsidieprojecten zijn namelijk circulaire projecten. Laat je inspireren!

Bleckmann finalist Circular Awards

De Week wordt op maandag 6 februari afgetrapt met het Nationale Conferentie Circulaire Economie 2023 (NCCE23). Onderdeel van dit congres is het uitreiken van de Circular Awards. Voor deze awards komen innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden in aanmerking die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Per categorie zijn er drie finalisten gekozen door de jury. Voor de categorie Business Large is naast Zeeman en Philips onze klant Bleckmann gekozen als een van de finalisten. Gefeliciteerd!! Bleckmann bouwt het grootste circulaire distributiecentrum van Nederland waarvoor wij het subsidietraject begeleiden. Wij zijn erg trots dat Bleckmann deze finaleplek heeft bereikt en hopen natuurlijk dat Bleckmann de Award wint.

Rondleiding bij Profextru

Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 februari opent onze klant Profextru de deuren van de fabriek voor een rondleiding en presentatie. De filosofie van Profextru is gericht op circulariteit. De producten hebben een lange levensduur en kunnen uiteindelijk opnieuw als grondstof gebruikt worden bij nieuwe productie. Tijdens de rondleiding kun je zien hoe gerecycled kunststof verwerkt wordt tot oplossingen voor het beschermen van oevers, dijken en watergangen.

Circulair bouwen

Wat is circulair bouwen eigenlijk en waar moet je rekening mee houden? Je leest dit en meer op onze ‘circulair bouwen’-pagina. Ook vind je hier verschillende circulaire bouwprojecten waarvoor Subvention het subsidietraject begeleid heeft.

Hiernaast vindt je een impressie van een circulair woningbouwproject van woningcorporatie Woonwaard in Alkmaar.

Is circulair ondernemen ook iets voor jou?

We denken graag mee over de (subsidie)mogelijkheden van circulariteit voor jouw onderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op via 053 – 434 85 12 (locatie Enschede) of 038 – 853 13 85 (locatie Zwolle) of maak gebruik van ons contactformulier. Subvention heeft subsidiespecialisten met veel ervaring in circulaire bouwprojecten en kunnen je alles over de kansen en aandachtspunten vertellen.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Bernhard

Ook interessant