Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

6 oktober 2023, 09:58Aangepast 25 oktober 2023, 09:38

MVO stond bij Subvention in oktober 2023 in het teken van onze vrijwilligersdagen Subvention DOET!

Leger des Heils

Op donderdag 19 oktober heeft het Zwolse Team voor  Subvention DOET! het Leger des Heils geholpen! De buurthuiskamer van het Leger des Heils is elke donderdag geopend. Ze zetten zich in voor mensen zonder helper en iedereen is hier welkom.

De locatie ‘Bij Bosshardt’ heeft een moestuin, huiskamer, een tweedehands kledingwinkel en een grote keuken waar elke donderdag een warme maaltijd wordt voorgeschoteld.  Subvention heeft de tuin van het Leger des Heils leeggehaald en omgespit. Ondertussen heeft een groepje een houten hoekbank gemaakt en een andere groepje heeft voor 40 man gekookt! Na de warme maaltijd is er bingo gespeeld met 20 bezoekers. We hebben leuke prijzen uitgedeeld en een kopje koffie/thee gedronken.

Om een gezellige en imposante dag af te sluiten hebben we een hapje gegeten in de stad met alle harde werkers.

All4Free Twente

Collega’s van Subvention, locatie Enschede, hebben op maandag 2 oktober diverse werkzaamheden verricht voor All4Free Twente in Hengelo. All4free ondersteunt gezinnen onder andere met voedsel, kleding, schoenen en decoraties.  Voor All4Free is het belangrijk dat kinderen zich geen zorgen hoeven te maken om de financiële situatie van hun ouders. Ze bieden hulp bij noodsituaties door middel van voedsel- en kledingpakketten, huisraad en babyuitzet. Ook zijn ze zichtbaar aanwezig in de wijk in Hengelo en Enschede.

Na een korte introductie zijn we in groepjes gesplitst om de handen uit de mouwen te steken. We mochten een stelling in elkaar zetten, de WC schilderen, verzorgingsproducten, speelgoed en kleding sorteren en wenskaarten knutselen.

Tijdens het afsluitende diner in de binnenstad hebben we teruggeblikt op een dankbare, indrukwekkende en gezellige dag.

Maatschappelijk verantwoord de mouwen opstropen

Bij Subvention ondernemen we maatschappelijk verantwoord. Tijdens onze jaarlijkse vrijwilligersdag Subvention DOET! doen we iets voor de lokale samenleving.

We proberen mensen vooruit te helpen met dingen waar men normaal soms niet aan toekomt. Daarnaast verhoogt het ook de betrokkenheid van collega’s van Subvention onderling en bij de maatschappij. Zij komen dankzij deze dag in aanraking met een organisatie of instelling waar je in alledaagse situaties niet altijd mee te maken krijgt.

Sociaal Jaarverslag

In ons Sociaal Jaarverslag lees je wat we naast onze vrijwilligersdag Subvention DOET! nog meer doen aan MVO.

Bekijk hier ons Sociaal jaarverslag Subvention 2022.

Sociaal Jaarverslag 2022

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Sharon

Ook interessant