Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Conquest Automation ontwikkelde een generiek, zelflerend en -kalibrerend machinebesturingssysteem voor fabrieken met behulp van MIT-subsidie. De Plug & Play Smart Factory Industry 5.0 voor het mkb.

Subsidie voor digitaal maken van fabriek

De plug and play smart factory, moet de klassieke fabriek digitaal maken door een ontwikkeling van een driedelige oplossing bestaande uit:

  1. Het plug-and-play-systeem voor in een (oude) PLC-machine.
  2. Een router om alle plug-and-play-systemen te verbinden.
  3. Een digitale oplossing voor monitoring, aansturing en procesoptimalisatie met AI.

Deze combinatie maakt het mogelijk om van een oude fabriek te vernieuwing tot een slimme fabriek zonder nieuwe machines aan te schaffen. Dit is ook nog eens extra veilig ten opzichte van nieuwe slimme machines omdat deze oplossing met een Fog-netwerk werkt in plaats van met een cloud. Hierdoor zijn niet alle machines direct met de buitenwereld verbonden, maar via een beveiligde connectie.

Conquest Automation is hiervoor de samenwerking aangegaan met XIP. De opstartkosten maakten het een grote investering, die de start van het project in twijfel bracht. Dankzij subsidie vanuit de MIT R&D-samenwerkingsprojecten kwam de ontwikkeling toch van de grond. Subvention is trots een bijdrage te kunnen leveren aan deze ontwikkeling.

Over Conquest Automation

Conquest Automation is een vooraanstaand bedrijf in industriële automatisering, met expertise in specifieke besturingssystemen die worden ingezet binnen de machine- en procesindustrie. Ze hebben zich de afgelopen jaren bewezen door talrijke complexe problemen op dit gebied met succes op te lossen.

MIT R&D-samenwerkingsprojecten

Werk je als mkb’er samen met een andere mkb’er? En ga je aan de slag met een nieuw product, productieproces of dienst die je ontwikkelt of vernieuwt? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van MIT R&D-samenwerkingsprojecten en neem vrijblijvend contact op.

Subsidie voor jouw IT-project?

Wil jij weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of project? Onze subsidieadviseurs hebben veel ervaring met MIT- en WBSO-aanvragen voor onder andere softwareontwikkeling, product- en procesinnovatie en R&D in bredere zin. Neem eens contact op met Kaj Kruize via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Cees

Ook interessant