Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) brengt informatie van verschillende afdelingen samen. Het nieuw ontwikkelde slimme ERP-pakket van Clæver maakt het mogelijk grote efficiëntiestappen te zetten op het gebied van digitaliseringen en duurzaamheid. Dat bespaart tijd en geld. Subvention hielp Clæver aan WBSO-subsidie bij de technische ontwikkeling van het systeem.

ERP-pakket voor de voedselverwerkende industrie

Clæver ontwikkelde door de jaren heen een eigen ERP-pakket voor de voedselverwerkende industrie. Een systeem dat samenwerkt met andere slimme systemen van de klant. Zo kan de software naadloos aangesloten worden op bestaande hardware van klanten, zoals weegapparatuur, barcodescanners en verpakkingsmachines. Dit maakt data-uitwisseling mogelijk, waardoor een interactief voorraadmanagementsysteem ontstaat.

 

Claever

Subsidie voor ontwikkeling backend platform

Clæver ERP Trade & Production-edition is een pakket dat Clæver ontwikkelde en dat straks op een nieuw backend platform draait. In dit platform zit de complexiteit en innovatie in het feit dat het een totaaloplossing is waarbij meerdere modules efficiënt en optimaal moeten samenwerken.

Het nieuwe platform zorgt naast een grote digitaliseringsstap ook voor een verduurzamingsslag. De klant krijgt namelijk inzichtelijk hoe de productie, de verkoop en het transportproces efficiënter vormgegeven kunnen worden. Dat resulteert in minder afval, efficiënter transport en CO2-reductie.

Kaj Kruize zorgde er vanuit Subvention voor dat de ontwikkeling van het platform kon rekenen op WBSO-subsidie.

MIT-regeling

Wil je samen met minimaal één mkb’er een nieuw product, productieproces, of dienst ontwikkelen of vernieuwen? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van MIT-Haalbaarheidsprojecten of neem vrijblijvend contact op.

Over Clæver

Clæver levert software en services voor de voedsel- en visverwerkende industrie. De specialisten helpen klanten met kostenbesparing, relatiebeheer, verbeteren van voedselveiligheid, berekenen van kostprijzen en verbeteren van bedrijfsresultaten in het algemeen. Clæver doet dit door het koppelen van de beste software met de beste businessprocessen.

De brede ervaring bij Clæver brengt mogelijkheden voor Windows, web en smartphones. Daarbij kan software naadloos aangesloten worden op bestaande softwarepakketten, maar ook op aanwezige hardware.

Subsidie voor jouw IT-project?

Wil jij weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of project? Onze subsidieadviseurs hebben veel ervaring met WBSO-aanvragen voor softwareontwikkeling, voor product- en procesinnovatie en R&D in bredere zin. Neem contact op met Kaj Kruize via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Kaj

Ook interessant