Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Vanaf de start van de nieuwbouwplannen voor Breedband B.V., stonden duurzaamheid en energiezuinigheid centraal. Subvention is, in nauw overleg met Ivo Brunsveld van Brunsveld Veerbeek Ingenieurs, vanaf het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling en realisatie van het kantoorgebouw van Breedband B.V. Zo koppelden we de subsidie- en financieringsregelingen op het gebied van vastgoed optimaal aan het ontwerp en plan. 

Optimale toepassing van subsidies

Het gebouw, opgeleverd in het voorjaar van 2019, voldoet vanzelfsprekend al aan de eisen voor kantoorpanden vanaf 2030.

Subsidieadviseur Vastgoed Thijs Vaneker begeleidde het subsidietraject voor Breedband B.V.: “In nauw overleg met Brunsveld Veerbeek Ingenieurs zijn sinds de start de subsidiemogelijkheden bij het ontwerp van de kantoorvilla besproken. Daardoor wisten we het maximale subsidieresultaat te bereiken voor Breedband B.V.”

Zo is er met succes een beroep gedaan op groenfinanciering, de Energie-investeringsaftrek en de Milieu-investeringsaftrek. Het pand is gasloos en heeft een energielabel A. Er zijn onder andere een warmtepompinstallatie, luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en PV-installatie toegepast.

Over Breedband B.V.

Breedband B.V. houdt zich bezig met Internet & Networking, Managed Services en Clouddiensten. Met de beste ICT-verlening wil Breedband B.V. klanten op voorsprong zetten, om zo de impact van de zakelijke of maatschappelijke doelen van haar klanten te vergroten. Als de klanten van Breedband B.V. winnen, doet Breedband B.V. dat ook. De organisatie wil het verschil maken met wat ze doet. Dat kan ze doen vanuit een geweldig pand.

Meer informatie over Breedband B.V. op www.breedband.nl.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Thijs

Ook interessant