Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

RVS Land in Voerendaal bouwde een nieuw bedrijfspand waar een kantoor, een werkplaats en een webshop zijn gevestigd. Ondanks de coronaperiode is er toch doorgebouwd en mag RVS Land zich vanaf de zomer van 2020 de trotse eigenaar van dit mooie staaltje werk noemen.

Subsidie voor investeringen in nieuwbouw

‘Doordat Subvention in een vroeg stadium bij de nieuwbouwplannen van RVS Land is betrokken, kon de koppeling met de Regeling groenprojecten worden gemaakt’, vertelt subsidieadviseur Jasper van Benthem. Hiermee kwam RVS Land in aanmerking voor een groenfinanciering.

Ook vroeg Jasper subsidie aan voor de warmtepompen, een luchtdicht luchtverdeelsysteem, een luchtbehandelingskast en zonnepanelen. De Energie-investeringsaftrek (EIA) en de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) boden hiervoor subsidiemogelijkheden.

In samenwerking met onderstaande partijen is hierbij het maximale voordeel uit subsidies en fiscale voordelen benut:

Over RVS Land

Met meer dan 10 jaar ervaring is RVS Land specialist in ventilatieroosters, deurkrukken en huisnummers, maar ook maatwerkartikelen zoals trapleuningen, deurgrepen en complete balustrades. Maatwerkartikelen worden geheel naar wens van de klant in een eigen werkplaats gemaakt.

Subsidie voor jouw bedrijfspand?

Meer weten over de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijfspand? Subvention heeft veel ervaring in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten van kantoren, magazijnen, fabrieken en andere utiliteitspanden. Neem vrijblijvend contact op met Jasper van Benthem via 053 – 434 85 12 of gebruik ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Jasper

Ook interessant