Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Twee ondernemers, één gebouw, samen energieneutraal. Aan de A12 in Ede staat het nieuwe bedrijfspand voor Delektro en voor Van van Ee. Subvention vroeg in overleg met de betrokken partijen succesvol de subsidies aan.

Energieneutraal pand

Subvention was betrokken bij de planvorming in overleg met de ondernemers, de aannemer en de installateurs. Samen kwamen we tot een duurzaam, energieneutraal kantoor en showroom op een mooie zichtlocatie aan de A12.

Een unieke situatie; twee ondernemers in één gebouw met beiden de duurzaamheidsambitie voor een energieneutraal pand. Subsidieadviseur Harro Kisteman begeleidde het subsidietraject namens Subvention. Om te beginnen is voor beide ondernemers succesvol de groenfinanciering aangevraagd. Daarnaast benutte Harro een combinatie van subsidieregelingen voor het pand als geheel en voor individuele installatietechnische investeringen.

  • Milieu-investeringsaftrek (MIA) voor een duurzaam nieuw utiliteitsgebouw volgens de Regeling groenprojecten
  • Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) voor warmtepompen
  • Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) voor zonnepanelen

Over Delektro

Delektro is een installateur met een stijlvol ingerichte showroom die de visie op installatietechniek en interieurdesign weerspiegelt. Gespecialiseerd in E-installaties, domotica, verlichting en beveiliging.

Over Van van Ee

Van van Ee wil mensen optimaal laten genieten van het buitenleven met overkappingen, terraskamers en tuinkamers. Door een balans van esthetiek, functie, luxe en comfort kan er elk seizoen worden genoten van een gedeelte waar binnen buiten ontmoet.

Benieuwd naar jouw subsidie- of financieringsmogelijkheden?

Meer weten over het pand van Delektro of Van van Ee of de subsidiemogelijkheden voor jouw bedrijf? Subvention heeft veel ervaring met investeringsprojecten in de maakindustrie. Neem vrijblijvend contact op met Harro Kisteman via 038 – 853 13 85 of gebruik ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Harro

Ook interessant