Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Een nieuwe kantoorruimte biedt Mogelijk Vastgoedfinancieringen meer dan alleen ruimte voor groei. De benutte subsidie voor duurzame en energiezuinige installaties is tegelijkertijd een voorbeeld voor klanten. Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt namelijk vastgoedfinancieringen voor ondernemers waar ook subsidie een belangrijk onderdeel kan zijn.

Harde groei vraagt om nieuw kantoor

Mogelijk Vastgoedfinancieringen groeide van 20 medewerkers in 2018 naar bijna 40 in 2020. Enorme drukte in het toenmalige pand vroeg om een meer ruimte. Die vonden ze in bedrijfsverzamelcomplex Poort van Breukelen met maar liefst 800 vierkante meter duurzaam kantooroppervlak.

Duurzaam all-electric kantoorpand

Een combinatie van installatietechnische toepassingen maakt het kantoor duurzaam en all-electric. Een warmtepomp voor verwarming (en koeling) en een warmteterugwinningssysteem zorgen ervoor dat er geen gas meer komt kijken bij de verwarming van het kantoor. Het elektriciteitsverbruik van deze systemen wordt duurzaam opgewekt met 250 zonnepanelen op het dak.

Subsidie voor nieuwbouw kantoorpand

Installaties die een pand energiezuinig of milieuvriendelijk maken, komen in aanmerking voor subsidie. Subsidieadviseur Thijs Vaneker zorgde voor de optimale combinatie van subsidiemogelijkheden.

De Energie-investeringsaftrek (EIA) biedt fiscaal voordeel voor installaties als warmtepompen en warmteterugwinningssystemen. De vergelijkbare Milieu-investeringsaftrek (MIA) doet dit voor bijvoorbeeld de toegepaste laadpalen voor elektrische auto’s.

Voor de zonnepanelen is met succes een SDE+-subsidie gekregen.

Over Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Mogelijk is bij vastgoedprojecten betrokken in de rol van vastgoedfinancierder. Ondernemers en vastgoedbeleggers kunnen voor een zakelijke hypotheek bij Mogelijk terecht. En investeerders kunnen met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Mogelijk biedt aanvragers veel vrijheid en zoekt altijd naar oplossingen om de financiering te realiseren. Niet voor niets luidt het motto van Mogelijk: zo lang het zakelijk vastgoed is, kunnen wij het financieren.

Benieuwd naar jouw subsidie- of financieringsmogelijkheden?

Meer weten over Mogelijk Vastgoedfinancieringen of de subsidiemogelijkheden voor jouw pand? Neem contact op met Thijs Vaneker via 053 – 434 85 12 of gebruik ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Thijs

Ook interessant