Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

8 juli 2021, 06:55Aangepast 20 maart 2023, 10:05

Het onderwerp stikstof doet altijd nog stof opwaaien. Door de formatie van het nieuwe kabinet in 2021 lijkt of het dossier enigszins stil ligt. Toch zijn er in 2021 al een aantal uitspraken geweest van de rechtbank, welke van invloed kunnen zijn op de vergunningverlening. Niet alles kan, maar wat kan er nog wel? Om deze redenen hebben we samen met Countus en De Omgevingsadviseurs een webinar georganiseerd. In deze webinar gaan we in op de laatste actualiteiten en benaderen we het onderwerp ‘stikstof’ vanuit drie invalshoeken: ruimtelijke ordening, bedrijfseconomisch en subsidies.

Tijdens de webinar die op 8 juli 2021 plaatsvond, praatten drie specialisten de deelnemers bij.

Inhoud webinar stikstof

In de webinar kwamen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Maak het op orde!
  Door Kristel Weren van De Omgevingsadviseurs
  Hierin worden de laatste actualiteiten rondom stikstof besproken. Wat voor invloed hebben de laatste uitspraken op de vergunningsverlening? Wat voor gevolgen heeft dat voor jouw bedrijf?
 • We hebben een keuze!
  Door Gerrit de Lange van Countus
  Het hele stikstofdossier kan een negatieve lading geven. Toch ben jij nog altijd degene die de keuze maakt. Wat kan er nog wel?
 • Benut je kansen!
  Marco Laarman van Subvention
  Welke subsidie zijn er in jouw situatie mogelijk? Subvention praat je bij over subsidies voor investeringen en innovaties rondom emissiearme stalsystemen.

Subsidie voor stikstofmaatregelen?

Ben je benieuwd welke subsidiemogelijkheden er voor jouw situatie zijn? Neem eens contact op met een van onze subsidieadviseurs Agrarisch Martijn Drent, Marco Laarman of Wilco Ruitenberg. Dat kan via 038 – 853 13 85 of maak gebruik van ons contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Marco

Ook interessant