Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

Marketing & Communicatie

Mijn functie en team:

Binnen Subvention werk in team Marketing & Communicatie (MarCom). Een leuk en gezellig team waarbij niet alleen ik, maar iedereen zijn of haar creativiteit kwijt kan. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de grafische ontwerpen voor de socials, website en externe uitingen zoals banners of leaflets. Daarnaast voer ik ondersteunende activiteiten uit voor bijvoorbeeld de website of campagnes.

Werkzaam sinds …

Sinds juni 2022 werk ik bij Subvention. Ik ken Subvention door mijn vader, Frank Waleczek, die een van de oprichters en directeuren is. Tijdens mijn stageperiode voor school werd mij thuis gevraagd: “Vind je het niet leuk om voor de zomer te helpen in de marketing?”. Ik studeerde toen al drie jaar marketing en communicatie en had praktijkervaring door mijn stages. Na goed nadenken en een gesprek met team MarCom was ik overtuigd! Ik studeer Creative Business aan Saxion Hogeschool in Enschede en ik kan mijn werkzaamheden goed combineren met schoolwerk. Ik specialiseer mij in creatieve marketingconcepten, dus geen betere werkplek dan bij Subvention!

Door het werken bij Subvention …

Heb ik veel kunnen leren van het werken in de praktijk. Zo heb ik kunnen zien en ervaren hoe marketing op een professioneel niveau wordt gevoerd. En hoe content en campagnes bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

Ik ben koploper op het gebied van …

Grafisch ontwerpen. Iets waar ik mij niet alleen op school mee bezighoud, maar ook bij Subvention. Het werken met Adobe-programma’s als Photoshop, Illustrator en Canva liggen goed in mijn straatje. Hiermee maak ik de mooiste grafische uitingen voor zowel interne als externe communicatie bij Subvention.

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Isabel
Mijn vraagBekijk profiel