Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

Subsidieadviseur

Mijn functie en team:

Ik ben subsidieadviseur binnen team Woningcorporaties. Met ons team begeleiden we meer dan 100 woningcorporaties door heel Nederland. Als klantbeheerder richt ik mij primair op het bespreken van projecten, het inventariseren en beoordelen van subsidiekansen en het aanvragen van subsidies. Daarnaast hou ik mij bezig met het zoeken naar nieuwe subsidieregelingen en het vertalen van die regelingen naar concrete kansen voor corporaties.

Werkzaam sinds …

In augustus 2018 ben ik begonnen bij Subvention. Een oud studiegenoot adviseerde mij eens naar het vak subsidieadviseur te kijken. Ik zocht op subsidieadviesbureaus in Enschede en kwam zo een vacature van Subvention tegen. De stap van belastingadviseur naar subsidieadviseur ging vervolgens vrij soepel, omdat beide functies gericht zijn op het bestuderen van wetgeving en daar het maximale uit te halen.

Door het werken bij Subvention …

Ik heb aan veel projecten door het hele land een bijdrage kunnen leveren. Elke regio en woningcorporatie zijn anders; je spreekt veel verschillende mensen, met eigen doelstellingen en ambities. Voor elk project de juiste puzzel leggen, is een leuke en afwisselende uitdaging. Ik heb in dit werk veel technische kennis opgedaan, en wil daar in blijven groeien. Zo kunnen we goed meedenken, adviseren en de juiste gesprekspartner zijn.

Ik ben koploper op het gebied van …

Kennis van subsidieregelingen, waarbij ik mij heb toegelegd op de subsidies voor circulair bouwen. Sinds de introductie van subsidie op circulair bouwen in 2020 heb ik veel projecten met succes mogen begeleiden. Mijn ambitie is om door te groeien naar GPR- en BREEAM-expert, om bijvoorbeeld beter te kunnen adviseren over de milieuprestatie van gebouwen, een belangrijk onderdeel van (subsidies voor) circulair bouwen.

Mijn bijdragen

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Wouter
Mijn vraagBekijk profiel