Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

Subsidieadviseur

Mijn functie en team:

Als subsidieadviseur duurzaamheid bij team Vastgoed, richt ik mij op het ondersteunen van onze klanten bij het verkrijgen van subsidies voor duurzame bouw- en renovatieprojecten. Ik werk nauw samen met projectteams om duurzame doelstellingen te vertalen naar haalbare financieringsstrategieën. Mijn rol omvat het adviseren over beschikbare subsidiemogelijkheden, het optimaliseren van projectplannen voor maximale subsidievoordelen, en het waarborgen van de subsidievoorwaarden.

Werkzaam sinds …

Ik ben werkzaam bij Subvention sinds 2018.

Door het werken bij Subvention …

Bij Subvention heb ik geleerd dat je voor een succesvol duurzaamheidsproject alles met elkaar moet verbinden. Het gaat niet alleen om de techniek of het geld, maar je moet ook denken aan de impact op mensen. Door de elementen technisch, financieel en sociaal in een project samen te voegen maak je niet alleen meer kans op subsidie, maar zorg je ook voor veranderingen die echt blijven hangen.

Ik ben koploper op het gebied van …

Ik ben koploper in het slim toepassen van subsidies voor duurzame projecten. Dankzij mijn technische kennis en een scherp oog voor de fijne kneepjes van de regelgeving, kan ik bedrijven en organisaties goed op weg helpen met het binnenhalen van financiële steun voor hun duurzame initiatieven. Of we nu te maken hebben met lokale potjes of grotere fondsen, ik weet precies hoe je de kansen kunt grijpen. Met mijn ruime ervaring in BREEAM-NL-projecten en een stevige technische achtergrond, ben ik de ideale adviseur voor bedrijven en overheden die hun duurzaamheidsprojecten een boost willen geven.

Mijn bijdragen

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Bastiaan
Mijn vraagBekijk profiel