Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Ben jij klaar om je technische kennis en analytische vaardigheden in te zetten voor een duurzamere toekomst? Kun jij als adviseur met technische affiniteit onze klanten verder helpen met hun innovatie- en investeringsplannen? Maak impact in de industrie door jouw expertise te koppelen aan de meest uitdagende projecten als subsidieadviseur. Kennis van subsidies is niet vereist, technische affiniteit wel.

Wat doe je als technisch innovatie consultant?

Stap in de wereld van de technische en uitvoerende subsidieadviseur, waar jouw expertise en scherpe inzicht inzet voor onze klanten in de industrie. Dat doe je door samen te werken met team Industrie en (het projectteam van) de klant, informatie op te halen bij uitvoerende partijen (zoals de installateurs, aannemers, procestechneuten en externe adviseurs) en dat alles volgens een goede planning met deadlines.

Combineer jouw passie voor techniek, analytische vaardigheden en vermogen om samen te werken, om de prestaties van ons team en onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Jouw werk maakt het verschil in het realiseren van hun innovatieve projecten en investeringen.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Het startpunt van de week is ons teamoverleg elke maandag om 10:00 uur. We nemen samen de week door, delen kennis, stellen vragen en bieden elkaar ondersteuning waar nodig.

De rest van jouw week vul jij zelf in, met een diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden die bij jouw rol en interesses passen. Jouw week bij team Industrie is een mix van technische diepgang, strategische planning en nauwe samenwerking. Werkzaamheden die daarbij horen zijn:

 • Klantoverleg: Samen met de klantbeheerder duik je in de lopende projecten en aanvragen. Dit is het moment om jouw kennis en vaardigheden om te zetten tot innovatief en duurzaam resultaat.
 • Contact met uitvoerende partijen: Je bent de spil in de communicatie met installateurs, installatiebouwers, procestechneuten, externe adviseurs, en aannemers. Je draagt hiermee bij aan de uitwerking van de subsidietrajecten.
 • Technische analyse van projecten: Met een oog voor detail doorzoek je offertes en begrotingen van projecten, op zoek naar subsidiekansen die het verschil maken. Jouw inzicht zorgt ervoor dat de technische eisen naadloos aansluiten bij de subsidievoorwaarden en geen subsidiekans onbenut blijft.
 • Innovatie herkennen: Een paar zinnen zijn voor jou voldoende om de kern van een ontwikkelingsproject te begrijpen. Je weet hoe je deze inzichten vertaalt naar succesvolle aanvragen voor R&D-subsidies.

Wij zoeken iemand met:

 • Samenwerkingsmentaliteit: Als team beter presteren, kennis delen en bijdragen aan een positieve teamdynamiek. Openstaan voor het leren van nieuwe dingen en het bieden van ondersteuning wanneer nodig. Belangrijk hierbij is goede schriftelijke en mondeling communicatie, planning en relatiebeheer.
 • Technische kennis: Je vindt het heerlijk om in de materie te duiken. Deze kennis zet je niet alleen om technische details te begrijpen en te analyseren in het kader van subsidievereisten, maar ook om jouw collega’s te ondersteunen waar nodig. Je hebt een technische Hbo-opleiding afgerond.
 • Analytisch vermogen: Sterke analytische vaardigheden met oog voor detail om complexe informatie te verwerken, patronen te herkennen en kansen in projecten en offertes te identificeren.
 • Organisatiekracht: Vermogen om projecten te plannen, te organiseren en te coördineren, met inachtneming van deadlines en budgetten.
 • Probleemoplossend vermogen: Capaciteit om uitdagingen creatief en effectief op te lossen.

Wij bieden jou:

 • Een salaris afhankelijk van ervaring en kennis vanaf € 3.000.
 • Een hybride werkbeleid en de vrijheid om je eigen agenda in te delen.
 • Minimaal 30 vakantiedagen (op basis van 40 uur) en een aantrekkelijke winstdelingsregeling.
 • Begeleiding en coaching door een ervaren collega.
 • Persoonlijke ontwikkeling met een individueel opleidingsbudget.
 • Een bovengemiddelde reiskostenvergoeding en een NS-Business Card.
 • Een duurzame relatie.

Waarom Subvention?

Subvention is een organisatie met 45 medewerkers, een informele werksfeer en locaties in Zwolle en Enschede. Bij Subvention staat de mens centraal. Tevreden opdrachtgevers en gelukkige medewerkers zijn belangrijk voor ons. Wij geloven dat als medewerkers goed op hun plek zitten en plezier hebben in hun werk, ze ook optimaal opdrachtgevers kunnen bedienen.

Ben jij overtuigd?

Mail jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten, HRM-adviseur. Heb je vragen over de functie? Bel dan Niek Gillis (Subsidieadviseur Industrie) via 06 – 29 73 68 29.

Wil je dat we direct contact met je opnemen? Vul onderstaand formulier in en we bellen je terug.

 

Ken je iemand voor deze functie? Voel je vrij de vacature te delen!

“Het subsidievakgebied was mij nog niet heel bekend, een studie ervoor bestaat ook niet”

Industrie
Niek Gillis werkt al bijna 9 jaar bij Subvention als subsidieadviseur bij team Industrie. Voor die tijd was het subsidievak hem onbekend. Nu begeleidt hij voornamelijk subsidietrajecten van nieuwbouw van industriële fabrieken en grote gebouwen. Benieuwd naar de ervaringen van Niek tijdens het werken bij Subvention? Lees dan verder! Lees verder
Deel deze pagina op:
Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention