Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Frank Waleczek

Frank Waleczek

20151118-Frank-Waleczek-LR.jpg Locatie: Enschede
Bellen: 053-4348512
Email Frank

Mijn naam is Frank Waleczek. Anders dan mijn achternaam doet vermoeden, ben ik geboren en getogen in Enschede. Tijdens mijn studie bedrijfseconomie heb ik, door middel van een stage, ‘’geroken’’ aan de subsidiewereld. Destijds vond ik het al een zeer interessante wereld. Een wereld waar miljarden euro’s op jaarbasis worden ‘’vergeven”’ aan beleidsmatig gerelateerde projecten.

 

In 1997 heb ik de eerste stap gezet in de subsidiedienstverlening. Dit heeft per 1 juli 1998 geresulteerd in de oprichting van Subvention. De eerste insteek was om zo breed mogelijk te adviseren op subsidies. Al snel kwam ik er achter dat je in de breedte de kennis wel hebt, maar wanneer je bij projecten subsidietechnisch dieper op de stof in gaat, dan kom je al snel kennis tekort. Dat was de reden dat wij gekozen hebben voor twee specialismen; te weten investeringsprojecten en ontwikkelingsprojecten. Hierdoor was het noodzakelijk dat het aantal personeelsleden zou toenemen. Eind 1998 waren we al met drie medewerkers.

 

In de loop der tijd is er verregaande specialisatie doorgevoerd op diverse gebieden zoals duurzame energie, utiliteitsbouw, woningbouw, innovatie, zorg, agrarisch en plattelandsontwikkeling en toerisme. Naast de vestiging Enschede zijn er twee vestigingen bijgekomen in Zwolle en Gouda. De afgelopen jaren hebben wij honderden klanten succesvol begeleid in het werven van subsidies voor gerelateerde projecten.

 

Door reeds jarenlange ervaring in de subsidiewereld ben ik voor veel nieuwe klanten het eerste aanspreekpunt. Vanuit diverse invalshoeken wordt gekeken naar de subsidiemogelijkheden voor de desbetreffend projecten. In samenspraak met de klant wordt vervolgens besloten welke aanvragen er zullen worden ingediend. Elke regeling heeft haar eigen administratieve voorwaarden en ondernemingen moeten wel kunnen voldoen aan de verplichtingen die een regeling met zich meebrengt.

Het complete subsidietraject - van analyse tot en met afwikkeling van de subsidies - zal worden verzorgd door de specialisten binnen Subvention.

 

Uw project is bij Subvention in goede handen.