Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Wil jij werk maken van verduurzaming van de gebouwde omgeving? Ben je nieuwsgierig ingesteld en ambitieus? Ga de uitdaging aan als subsidieadviseur bij team Vastgoed van Subvention! Samen gaan we voor het versnellen van verduurzaming in de vastgoedbranche.

Hoe ziet jouw start eruit?

Vanaf het moment dat je bij ons aan boord komt, nemen wij je mee in de wereld van verduurzamingsmogelijkheden binnen de vastgoedbranche. In de eerste maanden van je onboardingtraject leren we jou alles over nieuwbouw met BREEAM, duurzame renovatie en circulaire gebouwen. En over hoe je dit in de praktijk in kunt zetten. Dat doe je zij aan zij met onze ervaren subsidieadviseurs.

Jouw functie omvat niet alleen het indienen van aanvragen, maar ook het vinden van wegen om deze te verbeteren. Je leert de wensen van de klant naadloos aan te laten sluiten op de beschikbare subsidiemogelijkheden. Jouw betrokkenheid bij het project stopt niet na de aanvraag; je blijft van begin tot eind een essentiële schakel in het realiseren van de projectdoelstellingen.

Klik hier voor voorbeelden van projecten waar je aan zou kunnen werken.

Wat doe je als subsidieadviseur verduurzaming?

 • Je levert een bijdrage aan het beheer en de uitbreiding van de klantportefeuille en het relatienetwerk.
 • Doornemen van technische omschrijvingen (bouwkundig en installatietechnisch) en die vertalen naar subsidiekansen.
 • Contact onderhouden met aannemers, installateurs, leveranciers en andere betrokken partijen.
 • Het in kaart brengen van subsidiabele kosten en bijbehorende deadlines.
 • Offertes en projectplannen voorbereiden en doorspreken met de collega-subsidieadviseur.
 • Subsidieaanvragen indienen.
 • Beantwoorden van vragenbrieven van beoordelende en uitvoerende instanties.

Een dag van de subsidieadviseur

Aan de slag voor een ondernemer met circulaire bouwambities!

In jouw rol als subsidieadviseur vraag je eerst goed de behoefte uit van de ondernemer waar je mee om tafel zit. Wanneer de bouw van een bedrijfspand duurzame circulaire bouwambities heeft, adviseer en begeleid je de ondernemer in de subsidiemogelijkheden voor het project.

Zodra de ondernemer op basis van jouw advies een besluit neemt voor het realiseren van een circulair bedrijfsgebouw, verzamel jij gaandeweg de benodigde bouwkundige, elektrotechnische en werktuigbouwkundige informatie van betrokken partijen. Denk daarbij aan de aannemer, installateurs en andere leveranciers. Vervolgens duik je in beschikbare documenten zoals bestektekeningen, technische omschrijvingen van het gebouw en de installaties en zoek je de koppeling met de technische voorwaarden van één of meerdere subsidie-instrumenten. Daarmee achterhaal je of de investeerder in aanmerking komt voor een aftrekpost, een geldelijke subsidie of een rentekorting. Je stuurt waar nodig bij om deze alsnog te kunnen regelen en te benutten.

Vervolgens dien je deze subsidieaanvragen in, bewaak je de termijnen en verzorg je de onderbouwing bij de uitvoerende instanties met de in kaart gebrachte technische specificaties. Vanuit je nieuwsgierigheid verdiep je je in de laatste technische vastgoedgerelateerde trends om bijvoorbeeld met een zo laag mogelijk milieu-impact te bouwen.

Jij hebt:

 • Een nieuwsgierige commerciële en adviserende houding en weet het verschil tussen adviseren en verkopen.
 • Doorzettingsvermogen en een verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Uitstekende communicatievaardigheden (Nederlands in woord en schrift).
 • Een hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van bouwkunde, energietechniek, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde, vastgoed en makelaardij.
 • Stage- of werkervaring in de vastgoedbranche (is een pré).

Wij bieden:

 • Een salaris afhankelijk van ervaring en kennis vanaf € 2.815.
 • Een hybride beleid en de vrijheid om je eigen agenda in te delen.
 • Minimaal 30 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek) en een winstdelingsregeling.
 • Begeleiding en coaching van een ervaren collega.
 • Persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden met een individueel opleidingsbudget.
 • Een bovengemiddelde reiskostenvergoeding en een NS-Business Card.
 • Een duurzame relatie.

Waarom Subvention?

Bij ons staat de mens centraal. Wij geloven dat als medewerkers goed op hun plek zitten en plezier hebben in hun werk, ze ook optimaal opdrachtgevers kunnen bedienen. We zijn een organisatie met 45 medewerkers, een informele werksfeer en locaties in Zwolle en Enschede. Tevreden opdrachtgevers en gelukkige medewerkers zijn belangrijk voor ons. Wij geloven dat als medewerkers goed op hun plek zitten en plezier hebben in hun werk, ze ook optimaal opdrachtgevers kunnen bedienen.

Ben jij overtuigd?

Dan komen we graag met je in gesprek! Mail jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten, HRM-adviseur. Heb je vragen over de functie? Bel dan Ruud Lenderink (teamleider Vastgoed) via 06 – 54 36 13 12.

Wil je dat we direct contact met je opnemen? Vul onderstaand formulier in en we bellen je terug.

 

Ken je iemand voor deze functie? Voel je vrij de vacature te delen!

“Als subsidieadviseur ben je de brug tussen de aannemer, de bouwbegeleider en de investeerder.”

Vastgoed
Jasper van Benthem (29 jaar) is sinds 21 januari 2019 werkzaam als subsidieadviseur voor team Vastgoed bij Subvention. Als subsidieadviseur ben je de brug tussen de aannemer, de bouwbegeleider en de investeerder. Zowel technisch als financieel bekijk je wat er haalbaar is. Benieuwd naar Jasper zijn ervaringen als subsidieadviseur? Lees dan verder! Lees verder
Deel deze pagina op:
Stel je vraag via Whatsapp aan Ruud Stuur mij een appje