Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Weet jij hoe je glastuinbouwers helpt te innoveren en te verduurzamen? Zet die kennis in aan de andere kant van de tafel en word Subsidieadviseur Glastuinbouw!

Wat doe je als Subsidieadviseur Glastuinbouw?

Je helpt glastuinbouwers bij het realiseren van hun ambities. Jij denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je opdrachtgevers naar subsidiemogelijkheden. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en neemt daarmee het complete subsidietraject uit handen van de opdrachtgever.

We zijn koploper in het met subsidies versnellen van duurzame en innovatieve projecten. Je helpt die positie te versterken door Subvention verder op de kaart te zetten bij agrariërs in Nederland.

Hoe ziet een werkdag als Subsidieadviseur Glastuinbouw eruit bij Subvention?

Je start de dag met het doornemen van je mailbox. Samen met jouw collega Marco bespreek je de kansen bij een potentiële nieuwe klant, een glastuinbouwer in Westland, waarvoor je een offerte gaat opstellen. Wilco geeft je tips voor het opstellen van de offerte waar je direct mee aan de slag gaat.

Vervolgens lees je je in over een nieuwe klant: wat doen zij, welke projecten spelen er en welke subsidieregelingen passen daarbij? Later die dag heb je hier een afspraak.

Na de gezamenlijke lunch ga je om tafel met Martijn. Volgende week geven jullie een presentatie voor een groep glastuinbouwers. Jullie bespreken de inhoud en maken direct de presentatie.

Vervolgens bel je een aantal klanten om het goede nieuws te vertellen dat hun subsidieaanvragen zijn beschikt. Bijvoorbeeld een MIA/Vamil-beschikking voor een Groen Label Kas.

Je sluit je dag af bij de nieuwe klant die een mooi en uitdagend project heeft, waarbij je een bijpassende subsidieregeling weet. Dat ga je deze week verder uitwerken want voor je het weet is de werkdag alweer voorbij!

Wij zoeken iemand die:

 • De taal spreekt van de glastuinbouwer en meedenkt met de ondernemer
 • Van nature nieuwsgierig is
 • Creatief is
 • Commercieel is ingesteld en weet hoe je impact kunt maken
 • Graag netwerkt binnen de agrarische sector
 • Een agrarische hbo-opleiding (richting glastuinbouw) heeft afgerond

Wij bieden jou:

 • Een fulltime functie (minimaal 32 uur)
 • Een salaris afhankelijk van ervaring en kennis vanaf € 2.685
 • 30 vakantiedagen, een thuiswerkplek en een winstdelingsregeling
 • Een afwisselende baan met veel vrijheid
 • Begeleiding en coaching door een ervaren collega
 • Doorgroeimogelijkheden met een opleidingsbudget
 • Mobiliteitsregeling

Waarom Subvention?

Subvention is een organisatie met 40 medewerkers, een informele werksfeer en locaties in Zwolle en Enschede. Bij Subvention staat de mens centraal. Tevreden opdrachtgevers en gelukkige medewerkers zijn belangrijk voor ons. Wij geloven dat als medewerkers goed op hun plek zitten en plezier hebben in hun werk, ze ook optimaal opdrachtgevers kunnen bedienen.

Enthousiast? Reageer nu!

Heb je interesse in deze functie? Mail jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten. Heb je vragen? Bel Bianca dan via 06 – 27 21 71 71.

Ken je iemand die interesse heeft? Voel je vrij de vacature door te sturen naar de geïnteresseerde!

Meer weten over het werken bij Subvention? Bel eens met Bianca, zij kan je alles vertellen Bel Bianca