Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Weet jij hoe je glastuinbouwers helpt te innoveren en te verduurzamen? Spreek jij hun taal? Wil jij die kennis inzetten aan de andere kant van de tafel? Word jij onze Subsidieadviseur Glastuinbouw?

Wat doe je als Subsidieadviseur Glastuinbouw?

Je helpt glastuinbouwers bij het realiseren van hun ambities. Jij denkt al in de beginfase met de klant mee en vertaalt de wensen en ambities van je klanten naar subsidiemogelijkheden. Je bent van begin tot eind bij het project betrokken en neemt daarmee het complete subsidietraject uit handen van de opdrachtgever.

We zijn koploper in het met subsidies versnellen van duurzame en innovatieve projecten. Je helpt die positie te versterken door Subvention verder op de kaart te zetten bij agrariërs in Nederland.

Hoe ziet een werkdag als Subsidieadviseur Glastuinbouw eruit bij Subvention?

Je start de dag met het doornemen van je mailbox. Samen met jouw collega Marco bespreek je de kansen bij een potentiële klant, een glastuinbouwer in Westland, waarvoor je een offerte gaat opstellen. Wilco geeft je tips voor het opstellen van de offerte waar je direct mee aan de slag gaat.

Vervolgens lees je je in over een nieuwe klant: wat doen zij, welke projecten spelen er en welke subsidieregelingen passen daarbij? Later die dag heb je hier een afspraak.
Na de gezamenlijke lunch ga je om tafel met Martijn. Volgende week geven jullie een presentatie voor een groep glastuinbouwers. Jullie bespreken de inhoud en maken direct de presentatie.

Vervolgens bel je een aantal klanten om het goede nieuws te vertellen dat hun subsidieaanvragen zijn beschikt. Bijvoorbeeld een MIA/Vamil-beschikking voor een Groen Label Kas.

Je sluit je dag af bij de nieuwe klant die een mooi en uitdagend project heeft, waarbij je een bijpassende subsidieregeling weet. Dat ga je deze week verder uitwerken want voor je het weet is de werkdag alweer voorbij!

Wij zoeken iemand die:

 • Van nature nieuwsgierig is
 • Een commerciële ondernemende houding heeft
 • De passie om bij te dragen aan verduurzaming in de agrarische sector
 • Een agrarische hbo-opleiding/ studierichting glastuinbouw is een sterke pré
 • Graag netwerkt binnen de agrarische sector.

Wij bieden:

 • Een fulltime functie (minimaal 32 uur)
 • Een salaris afhankelijk van ervaring en kennis
 • 30 vakantiedagen, een thuiswerkplek en een winstdelingsregeling
 • Een hybride beleid en de vrijheid om je eigen agenda in te delen
 • Begeleiding en coaching door een ervaren collega
 • Persoonlijke ontwikkeling met een individueel opleidingsbudget.

Waarom Subvention?

Subvention is een organisatie met 45 medewerkers, een informele werksfeer en locaties in Zwolle en Enschede. Bij Subvention staat de mens centraal. Tevreden opdrachtgevers en gelukkige medewerkers zijn belangrijk voor ons. Wij geloven dat als medewerkers goed op hun plek zitten en plezier hebben in hun werk, ze ook optimaal opdrachtgevers kunnen bedienen.

Ben jij overtuigd?

Mail jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten. Heb je vragen? Bel dan Martijn Drent, subsidieadviseur Agrarisch 06 – 102 766 60.

Wil je dat we direct contact met je opnemen? Vul onderstaand formulier in en we bellen je terug.

 

Ken je iemand die interesse heeft? Voel je vrij deze vacature te delen!

“Als subsidieadviseur zit ik met een hele andere pet op bij de boer aan tafel.”

Agrarisch
Martijn Drent (40 jaar) is subsidieadviseur bij team Agrarisch. Hij is inmiddels een jaar werkzaam bij Subvention. Martijn is zelf boerenzoon van een melkveehouder en is altijd al in de agrarische sector werkzaam geweest. Bij Subvention zit hij met een andere pet op bij de boer aan tafel dan bij zijn vorige werk. Benieuwd zijn uitdagingen zijn in het werk als subsidieadviseur? Lees dan verder! Lees verder
Deel deze pagina op:
Meer weten over het werken bij Subvention? Bel eens met Bianca, zij kan je alles vertellen Bel Bianca