Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

WeGrowOrganic realiseerde een nieuwe bewaarschuur met sorteer- en verwerkingsruimte. Het droog- en verwarmingssysteem voor ventilatielucht in een bewaring kon rekenen op fiscale subsidie met de Energie-investeringsaftrek (EIA).

Daarnaast heeft Subvention ook POP3-subsidie ‘Fysieke investeringen water Flevoland’ voor lagedruk banden voor bodemdrukverlaging op het land met succes aangevraagd.

WeGrowOrganic

Over WeGrowOrganic

WeGrowOrganic bestaat uit Thijs Geerse en Wouter Snippe, twee biologische boeren uit Zeewolde. Sinds 2001 telen zij met veel plezier en passie op biologische wijze een breed scala aan prachtige producten. Van aardappels tot uien en van rode bieten tot wortels: op de rijke poldergrond vinden ze dankzij een ruime vruchtwisseling voldoende voedingstoffen.

De gehele supply chain onder één dak:

We Grow Organic wil de producten ook zorgvuldig en snel naar de consument brengen. Daarom sorteren, verwerken en verpakken ze deze op het eigen sorteerbedrijf én verkopen ze zelf, via een breed Europees netwerk van afnemers. Dankzij deze korte lijnen weten ze exact welke kwaliteit ze bieden, kunnen ze snel schakelen en met grote voorraden werken. Zo komen ze niet voor vervelende verrassingen te staan als het gaat om kwaliteit en beschikbaarheid.

Open dag WeGrowOrganic

Op 11 juni 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur vinden activiteiten plaats rondom de opening van de nieuwbouw van WeGrowOrganic inclusief een biologische vakbeurs met de nieuwste innovaties in de biologische landbouw. Subvention is hier natuurlijk ook bij aanwezig. Meer informatie vind je hier.

Jouw subsidiekansen bespreken?

Subvention heeft veel ervaring met subsidieaanvragen in de agrarische sector en verzorgt het subsidietraject van begin tot eind. Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs Agrarisch Marco Laarman, Wilco Ruitenberg of Martijn Drent. Dat kan via 038 – 853 13 85 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Bernhard

Ook interessant