Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Jasper Hiddinga (34 jaar) is sinds oktober 7 jaar in dienst. Voordat hij werkzaam was bij Subvention, zocht hij een baan waarin hij meer commerciële activiteiten kon uitvoeren vanuit een adviseursfunctie binnen de dienstverlening. Benieuwd hoe hij bij Subvention terecht kwam en zijn ervaringen tot nu toe? Lees dan snel verder.

Hoe ben je bij Subvention terechtgekomen?

Na mijn studie bedrijfskunde kon ik niet meteen een baan vinden. Ik werkte destijds al bij de Albert Heijn en kon daar doorgroeien als assistent-bedrijfsleider. Daar heb ik veel van geleerd, waaronder procesmatig werken. Maar mijn wens was om meer commerciële activiteiten uit te voeren en daar meer vrijheid in te hebben. Via een oud-studiegenoot kwam ik in contact met Commercieel Nederland, zij hebben mij gelinkt aan Subvention. Het klikte tijdens de sollicitatiegesprekken en zo is het balletje gaan rollen.

“Mijn wens was om meer commerciële en dienstverlenende activiteiten uit te voeren en daar meer vrijheid in te hebben.”

 

Wat houdt jouw functie in?

In team woningcorporaties inventariseren we subsidies, we vragen ze aan en wikkelen ze af. Dit doen we vaak middels het full Service Concept (FSC). Hierbij brengen we een subsidiestructuur aan bij een woningcorporatie. Wij maken kennis met projectleiders/projectmanagers, die bezig zijn met nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ook spreken we veel over circulair bouwen. Binnen ons team voer ik vaak de gesprekken met nieuwe klanten. Daarnaast bezoek ik als gast of als spreker kennisplatforms, congressen en netwerkbijeenkomsten om bij de woningcorporaties beter zichtbaar te zijn.

“Binnen ons team voer ik vaak de gesprekken met nieuwe klanten.”

 

Waar haal jij de meeste energie uit binnen jouw werk?

Ik haal de meeste energie uit het klantcontact en het behalen van doelen. Ik ben van de cijfers en resultaatgericht. Als we met ons team een bepaalde doelstelling bedenken, zoals omzetdoelen of een andere KPI, dan word ik wel echt blij als we het halen.

“Als we met ons team een bepaalde doelstelling bedenken, zoals omzetdoelen of een andere KPI, dan word ik wel echt blij als we het halen.”

 

Hoe heb jij je persoonlijk ontwikkeld bij Subvention?

Ik heb binnen Subvention meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Bijvoorbeeld een cursus tot EPA-adviseur. Dit is een energieadviseur die ook bouwkundig en installatietechnisch de staat van woningen kan opnemen. Daarnaast heb ik de cursus ‘effectief beïnvloeden’ gevolgd en hebben we met ons team meerdere trainingen gedaan de afgelopen jaren. Ook heb ik mij binnen Subvention ontwikkeld tot senior subsidieadviseur. Hierin heb ik zelf de regie genomen door jaarlijks een plan te maken.

“Binnen Subvention heb ik mij kunnen ontwikkelen tot senior subsidieadviseur. Hierin heb ik zelf de regie genomen door jaarlijks een plan te maken.”

 

Hoe ervaar jij het werken bij Subvention?

Je wordt als collega echt gehoord, wanneer je iets aangeeft wordt dat serieus opgepakt. Dat waardeer ik enorm. Ook krijgen wij veel vrijheid en is de sfeer informeel. We hebben veel lol en humor, maar we werken ook hard. Deze combinatie vind ik erg prettig.

Ook staat vitaliteit hoog in het vaandel. We doen bijvoorbeeld mee aan hardloopevents of aan obstacle runs. Ook hebben we met de ‘Tour du Subvention’ over de Utrechtse Heuvelrug gefietst. Daarnaast zijn er leuke teamuitjes. Zo zijn we voor het 25-jarig bestaan van Subvention drie dagen naar een kasteel in Brabant geweest.

“We hebben veel lol en humor maar we werken ook hard, deze combinatie vind ik erg prettig.”

 

Aan wie zou jij het werken bij Subvention aanraden?

Voor team woningcorporaties vinden wij het belangrijk dat iemand het leuk vindt om klantcontact te hebben. Daarnaast hebben wij veel groeiambitie en zijn we een jonge club met een gemiddelde leeftijd van midden 30. Dat brengt een bepaalde cultuur met zich mee die ik heel tof vind.

“We zijn een jonge club met een gemiddelde leeftijd van halverwege de 30. Dat brengt een bepaalde cultuur met zich mee die ik heel tof vind.”

 

Wat is je mooiste moment bij Subvention?

Op 1 januari 2021 ben ik een van de aandeelhouders van Subvention geworden. Dat is wel een moment waar ik trots op ben. Je kan toetreden tot de groep aandeelhouders door zelf een ontwikkelplan te maken en deze waar te maken. Het is een mooie manier van Subvention om mensen aan het bedrijf te binden middels een stukje eigenaarschap.

“Op 1 januari 2021 ben ik een van de aandeelhouders van Subvention geworden, dat is wel een moment waar ik trots op ben.”

Kantoor Enschede of kantoor Zwolle

Enschede

Fiets naar het werk of met de auto?

Auto want ik woon in Deventer

Koffie of thee

Koffie

Dag vol afspraken of een dag op kantoor?

Een dag vol afspraken

Thuiswerken of op kantoor

Kantoor

 

Publicatiedatum: november 2023

Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention