Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Joost van Tongeren (40 jaar) is vanaf september 2023 bij Subvention van start gegaan als subsidieadviseur in team Industrie. Hiervoor was hij werkzaam in de sales. Toch zocht hij iets anders, zoals een bedrijf met een innovatieve en duurzame werkwijze. Dit sprak hem bij Subvention dan ook meteen aan. Benieuwd naar zijn eerste ervaringen? Lees dan mee!

Hoe ben je bij Subvention terechtgekomen?

Ik ben benaderd door een recruiter via LinkedIn. Ik heb 10 jaar in de sales gewerkt en zocht iets anders, maar ik wilde wel klantcontact houden. Daarnaast zocht ik een functie in de richting van innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid. De functie die ik tegenkwam werd omschreven als ‘Innovation consultant’. Ik las de omschrijving en werd enthousiast!

“Ik was op zoek naar iets in de richting van innovatie, ontwikkeling en duurzaamheid.”

 

Wat houdt jouw functie in?

Als nieuwe medewerker komt er veel op me af. Op dit moment zijn we bezig met een grote regeling waar veel gebruik van wordt gemaakt. Ik ben gekoppeld aan een ervaren adviseur die mij opleidt. Ze geeft bijvoorbeeld aan: ‘Ik heb deze aanvraag gekregen, hoe zou jij dit aanpakken?’ Ik duik erin en probeer het zo goed mogelijk voor te bereiden. Vervolgens bespreken we het samen. Ook ga ik mee naar klantbezoeken en krijg ik verdiepingslessen over verschillende regelingen.

Waar haal jij de meeste energie uit binnen jouw werk?

Op dit moment haal ik de meeste energie uit het leren van nieuwe dingen. Ik krijg ontzettend veel informatie, zowel over regelingen als over Subvention, de markt en de klanten. Daarnaast vind ik de afwisseling in het werk erg leuk. Op kantoor zoek je veel uit, daarnaast bezoek je klanten om te zien hoe de wijzigingen worden geïmplementeerd. Die mix in werkzaamheden vind ik prettig.

“Het leren van nieuwe dingen levert mij heel veel energie op.”

 

Hoe wil jij je persoonlijk ontwikkelen bij Subvention?

Bij Subvention zijn een aantal rollen gedefinieerd. Waaronder de klantbeheerder, de relatiebeheerder, de projectmanager en de uitvoerend adviseur. Voor elke adviseur geldt dat je van alles wat doet. Maar de rol die je uiteindelijk naar jezelf toetrekt is waar het zwaartepunt ligt. Op dit moment pak ik van alle rollen iets op, zodat ik kan kijken waar ik enthousiast van word.

“Voor elke adviseur geld dat je voor elke rol iets doet, maar de rol die je uiteindelijk naar jezelf toetrekt is waar het zwaartepunt ligt”

Vanaf januari ga ik aan de slag met een persoonlijk ontwikkeltraject waarin ik gerichter kijk hoe ik mij wil ontwikkelen. Op dit moment is het vooral wegwijs worden in het bedrijf en de regelingen. Het ligt allemaal nog open.

Hoe ervaar jij het werken bij Subvention?

Ik ben heel warm ontvangen. Ik had het geluk dat ik uitgenodigd was voor het jubileumuitje voor het 25-jarig bestaan van Subvention. Hierdoor viel ik met de neus in de boter. We gingen met alle collega’s twee dagen lang naar een kasteel met allemaal leuke activiteiten. Hierdoor leerde ik iedereen goed kennen in een informele setting. Wat ik heel prettig vind, is dat bij Subvention een fijne sfeer hangt waarbij iedereen in elkaar geïnteresseerd is. Er is ruimte voor een lolletje maar tegelijkertijd wordt er ook hard gewerkt. Ik krijg ook alle tijd om te ontdekken wat ik leuk vind om te doen binnen Subvention.

“Ik had het geluk dat ik uitgenodigd was voor het jubileumuitje voor het 25-jarig bestaan van Subvention, hierdoor leerde ik iedereen goed kennen in een informele setting”

 

Aan wie zou jij het werken bij Subvention aanraden?

In principe zou ik het iedereen aan kunnen raden. Er zijn veel verschillende karakters binnen Subvention die prima samenwerken binnen één team. Soms zie je bij bepaalde functies ook bepaalde types, maar dat is hier niet zo. Wat dat betreft is het type mensen een breder scala dan wat ik bij eerdere werkgevers heb meegemaakt.

“Er zijn veel verschillende karakters binnen Subvention die prima samenwerken binnen één team.”

 

Wat is jouw mooiste moment wat je tot nu toe bij Subvention hebt meegemaakt?

Een goede vriend van mij werkt bij een bedrijf in Enschede. Toen hij hoorde dat ik bij Subvention ging werken, stelde hij voor eens om tafel te gaan zitten. Inmiddels is hij een klant. Dat ik in een korte periode meteen een nieuwe klant heb aangedragen vind ik heel leuk. Hier zijn we meteen mee aan de slag gegaan en werd heel positief opgepakt.

“Dat ik in een korte periode meteen een nieuwe klant heb aangedragen vind ik heel leuk.”

Kantoor Enschede of kantoor Zwolle

Enschede

Fiets naar het werk of met de auto?

Ik ga met de fiets, 12/13 minuutjes.

Koffie of thee

Thee

Dag vol afspraken of een dag op kantoor?

Afspraken

Thuiswerken of op kantoor

Kantoor

 

Publicatiedatum: december 2023

Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention