Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Miranda Kattenpoel (36 jaar) is inmiddels 13 jaar in dienst bij Subvention als secretaresse. Voorheen was Miranda werkzaam in een kledingwinkel. Naast haar werkzaamheden in de kledingwinkel destijds, besloot ze gedurende haar zwangerschap de opleiding tot secretaresse te volgen. Dit bracht haar bij Subvention, waar ze tot op de dag van vandaag werkzaam is. Benieuwd naar haar ervaringen bij Subvention? Lees snel verder!

Hoe ben je bij Subvention terechtgekomen?

Ongeveer een half jaar nadat ik mijn opleiding Secretaresse had afgerond, kreeg ik een vacature van Subvention doorgestuurd via een kennis die werkzaam was bij een uitzendbureau. Ik was niet bekend met Subvention en ook de wereld van subsidies was helemaal nieuw voor mij. Ik ben mij gaan verdiepen in het werk en wat mij vooral aansprak was het ondersteunende werk voor de adviseurs.

“Ik was niet bekend met Subvention en ook de wereld van subsidies was helemaal nieuw voor mij.”

 

Wat is je rol binnen het secretariaat?

Mijn voornaamste taak is het ondersteunen van de adviseurs bij Subvention. Daarbij kun je denken aan het indienen van aanvragen bij de overheid, crediteurenadministratie, het voorbereidende werk van beschikte aanvragen en een stukje facturatie. Wij verwerken alles in ons systeem en zetten het door naar de adviseurs. Die zetten het vervolgens door naar de klant. De adviseurs houden ons op de hoogte van nieuwe regelingen, waar we ons vervolgens in kunnen verdiepen. Enorm leerzaam!

“De adviseurs houden ons op de hoogte van nieuwe regelingen, waar we ons vervolgens in kunnen verdiepen. Enorm leerzaam!”

 

Welke eigenschappen zijn belangrijk voor je werk?

Je moet goed ad hoc kunnen werken en met deadlines om kunnen gaan. Een tijdje geleden ging er bijvoorbeeld een subsidieregeling open. Wij moeten vanaf het begin paraat staan om de aanvragen in te dienen. Op zo’n moment is de druk dus wat hoger, maar daar krijg ik juist energie van.

“Op sommige momenten is de druk dus wat hoger, maar daar krijg ik juist energie van.”

 

Hoe ervaar je het werken bij Subvention?

Subvention is een fijne werkgever met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er is wekelijks vers fruit op kantoor. Naast de voorzieningen voor een thuiswerkplek, fitnessregeling en een jaarlijks opleidingsbudget, biedt Subvention ook een winstdelingsregeling voor alle medewerkers.

Daarnaast hebben wij ontzettend leuke en betrokken collega’s. Sinds 2018 zit ik in de personeelsvereniging met drie andere collega’s. Twee keer per jaar organiseren we een uitje. Denk bijvoorbeeld aan buggy rijden, kleiduifschieten en pitch & putt. Buiten werktijd worden er (op eigen initiatief) ook activiteiten ondernomen.

“Naast de voorzieningen voor een thuiswerkplek, fitnessregeling en een jaarlijks opleidingsbudget, biedt Subvention ook een winstdelingsregeling voor alle medewerkers.”

 

Wat is je mooiste moment bij Subvention?

Ik kan niet één moment benoemen. Wat ik over het algemeen mooi vind, zijn de momenten dat we echt met zijn allen de schouders eronder zetten. Vorig jaar moesten we voor de zomervakantie heel veel aanvragen indienen. Als secretariaat konden we die klus niet alleen af. Hierbij hebben we de hulp ingeschakeld van de adviseurs en zij sprongen meteen bij. Dit doen we dan echt met zijn allen, dat geeft een fijn en voldaan gevoel.

“Wat ik over het algemeen mooi vind, zijn de momenten dat we echt met zijn allen de schouders eronder zetten.”

 

Op kantoor in Enschede of op kantoor in Zwolle?

Kantoor Enschede

Op de fiets naar het werk of met de auto?

Auto

De dag starten met koffie of thee?

Koffie

Intern overleg of aan de slag met de subsidies?

Aan de slag met de subsidies

Thuiswerken of op kantoor?

Ik werk 1 dag thuis en twee dagen op kantoor, voorkeur heeft kantoor!

Publicatiedatum: juni 2023

Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention