Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Rick Fokkink (31 jaar) is vijf jaar werkzaam bij Subvention als marketingcommunicatieadviseur. De uitdagende en gevarieerde taken die de functie met zich meebrengt was het eerste wat hem destijds aantrok in de vacature. Tot op de dag van vandaag geeft deze diversiteit en het bedenken van nieuwe ideeën en structuren hem de meeste energie. Wil je weten waarom? Lees dan verder!

Hoe ben je bij Subvention terechtgekomen?

Ik kwam op LinkedIn de vacature tegen. Wat mij meteen aansprak waren de uiteenlopende taken. Bij de eerste gesprekken merkte ik de informele sfeer op en de aandacht voor ontwikkeling. Ik weet nog dat ik vroeg naar de mogelijkheden van het volgen van een opleiding, waarop Bernhard zei: ‘Ik heb nog nooit een opleidingsverzoek afgewezen’.

Bernhard zei: “Ik heb nog nooit een opleidingsverzoek afgewezen.”

 

Wat houdt jouw functie in?

Mijn functie is heel breed. Met onze vijf teams zet ik de lijnen op het gebied van marketing uit. Je kunt je voorstellen dat dit voor de agrarische sector er heel anders uitziet dan voor de vastgoedbranche, het zijn verschillende ondernemers die je op een andere manier benadert. We kijken per branche welke aanpak, boodschap en kanalen we gebruiken.

Ook denk ik na over het merk Subvention. Hoe we ons profileren en positioneren als koploper. Verder werk ik aan tal van zaken zoals de website, sjablonen voor klantcommunicatie en evenementen.

Waar haal jij de meeste energie uit binnen jouw werk?

Waar ik de meeste energie van krijg, is het bedenken van nieuwe concepten. Een idee tot een plan brengen, en van plan naar realisatie. Bij voorkeur met een technisch aspect. Denk hierbij aan het doorontwikkelen van ons eigen communicatiesysteem of nieuwe functionaliteiten realiseren binnen de website. De online subsidiescan is daar een voorbeeld van.

“Waar ik de meeste energie van krijg, is het bedenken van nieuwe concepten.”

 

Hoe ervaar jij het werken bij Subvention?

Heel goed. De cultuur is open en informeel. Er wordt hard gewerkt maar ook hard geouwehoerd. Zo sta ik er zelf ook in. Met zo’n 40 collega’s is de grootte van de organisatie zo dat je iedereen kent en vanuit mijn functie heb ik ook met alle teams te maken, dat vind ik leuk.

Bovendien zijn de arbeidsvoorwaarden goed. Je hebt minimaal 30 vakantiedagen en krijgt een jaarlijks opleidingsbudget die je geheel naar eigen wens in mag zetten. Dat geeft mij de mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Zo heb ik vorig jaar een opleiding in verandermanagement gevolgd. In mijn tweede jaar bij Subvention heb ik mij verdiept in webdesign, een mix van praktische vaardigheden en strategische planvorming.

Daarnaast worden sportabonnementen vergoed en nemen we regelmatig deel aan gezamenlijke sportevenementen. Dit jaar heb ik samen met een team van collega’s de halve marathon in Zwolle gelopen. Hierbij werd alles geregeld, van de inschrijving tot de sportkleding.

“Dat geeft mij de mogelijkheden om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.”

 

Aan wie zou jij het werken bij Subvention aanraden?

Als je verantwoordelijkheid neemt en vrijheid zoekt in je werk, dan pas je heel goed bij Subvention. Daarnaast is het fijn als je van een gezellige sfeer houdt en af en toe een feestje. Het is namelijk niet zo formeel als veel mensen misschien denken bij een subsidieadviesbureau…

“Het is namelijk niet zo formeel als veel mensen misschien denken bij een subsidieadviesbureau…”

 

Wat is je mooiste moment bij Subvention?

Toen ik en Mandy in 2018 startten bij Subvention kwamen we middenin een omvangrijk traject voor een nieuwe huisstijl en website terecht. Wat we vervolgens in een paar maand hebben neergezet kijk ik nog steeds met trots op terug. Van bijna niets iets maken, veel ruimte voor eigen invulling en een mooie basis voor een heleboel dingen die daarop volgden.

 

Publicatiedatum: oktober 2023

Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention