Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Inge Veldhuis (44 jaar) is ruim 2,5 jaar werkzaam bij Subvention als subsidiemedewerker team Woningcorporaties. Op dit moment is Inge de enige subsidiemedewerker binnen Subvention. Ze ervaart Subvention als een fijne werkplek met een informele sfeer en betrokken collega’s met een professionele aanpak. Benieuwd naar het verhaal van Inge? Lees dan verder!

Wat houdt je werk als subsidiemedewerker in?

Het werken als subsidiemedewerker kan je zien als een soort binnendienstfunctie. Ik ondersteun het team Woningcorporaties met momenteel zes adviseurs. Ik hou voornamelijk klantdossiers bij en bereid offertes, overeenkomsten en subsidieaanvragen voor. Daarnaast help ik de adviseurs bij het verzamelen en uitzoeken van gegevens en het houden van overzicht. De werkzaamheden zijn heel divers en vaak ad hoc, daar hou ik van.

Hoe ben je bij Subvention terechtgekomen?

Na het VWO heb ik een secretaresseopleiding gevolgd. Mijn tweede baan was bij een woningcorporatie, waar ik 16 jaar op de financiële en projectadministratie heb gewerkt. Uit die tijd ken ik Marco Ottink (één van de subsidieadviseurs bij Subvention). Ik was op zoek naar ander werk en zag de vacature bij Subvention voorbijkomen. Een bekende naam met een interessant werkgebied.

Ik heb contact opgenomen met Marco om te vragen naar de functie en hoe het werken bij Subvention hem bevalt, aangezien hij er al meer dan 20 jaar werkt. Als iemand al zo lang werkzaam is bij een bedrijf, is dat meestal een goed teken. Dat ik lange tijd bij een woningcorporatie had gewerkt was een pré, want veel terminologie was voor mij niet onbekend. Zo ontstond de match.

“Als iemand al zo lang werkzaam is bij een bedrijf, is dat meestal een goed teken.”

 

Aan wie zou jij werken bij Subvention aanraden?

Aan iemand die houdt van vrijheid in het indelen en uitvoeren van zijn werk. Zelf vind ik het fijn dat de sfeer bij Subvention informeel is, maar dat we wel gaan voor een serieuze en  professionele aanpak.

“Iemand die graag veel vrijheid wil in het indelen en uitvoeren van zijn werk en houdt van een professionele aanpak past bij Subvention”

 

Hoe ervaar je werken bij Subvention?

Heel positief! Collega’s gaan op een gelijkwaardige en ontspannen manier met elkaar om. Er is ruimte voor eigen inbreng, dat wordt aangemoedigd. Iets wat ook voorop staat bij Subvention is dat je doet wat bij je past. Er wordt bij verdeling van werkzaamheden regelmatig gevraagd ‘wat vind je leuk om te doen?’.

“Ze vragen ook vaak ‘wat vind je leuk om te doen.”

 

Komt jouw beeld van Subvention overeen met het begin?

Ja, ik denk het wel. Het is een moderne, professionele organisatie. Thuis werken is geen probleem en wordt goed gefaciliteerd en er is alle ruimte voor persoonlijke en teamontwikkeling. Ook gaan de collega’s onderling leuk met elkaar om, je wordt snel opgenomen in de groep en we helpen elkaar. Dat heb ik zelf ervaren en dat hoor je ook van nieuwe collega’s. Al met al een goede basis om lekker aan het werk te zijn met z’n allen.

“Je wordt snel opgenomen in de groep. Dat heb ik zelf nu ook ervaren.”

 

Wat is je mooiste moment bij Subvention?

Ik heb niet specifiek één mooiste moment, maar ik vind het altijd leuk om met z’n allen een deadline te halen. Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld de afloop van een subsidieregeling waarvoor we met zijn allen even flink aan de bak moesten. Dan merk je hoe iedereen erin staat en dat we geen afhakers hebben. We doen het met zijn allen. En daarna is het tijd voor een borrel ;).

“Je merkt bij een deadline hoe iedereen er in staat en dat we geen afhakers hebben. We doen het met zijn allen.”

 

Kantoor Zwolle of Enschede?
Enschede

Met de fiets of met de auto naar het werk?
Met de auto

De dag starten met koffie of thee?
Koffie

Thuis werken of op kantoor?
1 Dag thuis en 2 op kantoor.

Publicatiedatum: maart 2023
Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention