Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Inge Veldhuis (43 jaar) is ruim twee jaar werkzaam bij Subvention als subsidiemedewerker team Woningcorporaties. Op dit moment is Inge de enige subsidiemedewerker die bij Subvention werkzaam is. Ze ervaart Subvention als een werkplek met een informele sfeer en betrokken collega’s met een professionele aanpak. Benieuwd naar het verhaal van Inge? Lees dan verder!

Wat houdt je werk als subsidie medewerker in?

Het werken als subsidiemedewerker kan je zien als een soort binnendienst functie. Ik ondersteun het team Woningcorporaties met momenteel vijf adviseurs. De werkzaamheden zijn heel divers. Ik hou voornamelijk klanten dossiers, offertes en overeenkomsten voor subsidieaanvragen bij. Veel van de werkzaamheden zijn ad hoc, wanneer de adviseurs iets nodig hebben probeer ik dat aan te leveren of bij te werken.

Hoe ben je bij Subvention terecht gekomen?

Ik heb VWO gedaan en daarnaar een jaar de secretaresseopleiding. Ik heb ook 16 jaar bij een woningcorporaties gewerkt, waarvan ik Marco Ottink (één van de subsidieadviseurs bij Subvention) ken. Ik was op zoek naar ander werk en zag bij Subvention de functie ‘commercieel medewerker binnendienst’ voorbijkomen. Ik zocht niet specifiek naar die functie, dus het was toeval dat het bij Subvention was.

Ik heb contact opgenomen met Marco om te vragen wat de functie inhield en hoe het werken bij Subvention hem beviel, aangezien hij er al meer dan 20 jaar werkzaam was. Als iemand al zo lang werkzaam is bij een bedrijf, is dat meestal een goed teken. Daarnaast kon ik de ervaring van mijn vorige baan meenemen want de terminologie is niet onbekend.

“Als iemand al zo lang werkzaam is bij een bedrijf, is dat meestal een goed teken.”

 

Aan wie zou jij het werken bij Subvention aanraden?

Aan iemand die graag veel vrijheid wil in het indelen en uitvoeren van zijn werk. Daarnaast is het van meerwaarde als je netjes en secuur kan werken. Zelf vind ik het fijn dat de sfeer bij Subvention informeel is, maar wel met een professionele aanpak.

“Iemand die graag veel vrijheid wil in het indelen en uitvoeren van zijn werk past bij Subvention”

 

Hoe ervaar je het werken bij Subvention?

Dat is wel perfect wil ik bijna zeggen. Zelf ga ik bijvoorbeeld niet vaak op pad naar klanten, maar wanneer ik aangeef dat ik een keer mee wil dan kan ik een keer meegaan. Daar is ruimte voor en dat moedigen ze juist aan. Iets wat ook voorop staat bij Subvention is dat je doet wat bij je past. Ze vragen ook vaak ‘wat vind je leuk om te doen’.

“Ze vragen ook vaak ‘wat vind je leuk om te doen.”

 

Komt je beeld van Subvention overeen met het begin?

Ja, ik denk het wel. Het is een moderne, ruimdenkende organisatie. Er is ook veel mogelijk qua functionaliteit en thuis werken. Ook gaan de collega’s onderling leuk met elkaar om, je wordt snel opgenomen in de groep. Dat heb ik zelf nu ook ervaren.

“Je wordt snel opgenomen in de groep. Dat heb ik zelf nu ook ervaren.”

 

Wat is je mooiste moment bij Subvention?

Ik heb niet specifiek één mooiste moment maar persoonlijk vind ik het fijn om met een flinke deadline te werken. Eind juli hadden we bijvoorbeeld een subsidieregeling waarvoor we even met zijn allen flink aan de bak moesten. Dan merk je ook hoe iedereen erin staat en dat wij dan gelukkig geen afhakers hebben. Wij doen het met zijn allen. En daarna is het ook wel weer tijd voor een borrel ;).

“Je merkt hoe iedereen er met een deadline in staat en dat wij gelukkig geen afhakers hebben. Wij doen het met zijn allen.”

Kantoor Zwolle of Enschede?

Alleen in Enschede

Met de fiets of met de auto naar het werk?

Met de auto

De dag starten met koffie of thee?

Koffie

Thuis werken of op kantoor?

Ik werk 1 dag thuis en 2 op kantoor, dus ik werk meer op kantoor.

Publicatiedatum: maart 2023

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention