Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

2 juli 2021, 13:45Aangepast 2 juli 2021, 14:41

In het voorjaar van 2021 hebben we twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. We zijn blij met de komst van Maarten en Joost en de versterking van de teams Vastgoed en Industrie. Hieronder lees je meer over wie ze zijn en wat ze bij Subvention doen.

Maarten Duijts, subsidieadviseur Vastgoed

Mijn fascinatie voor gebouwen deed mij besluiten om vastgoed en makelaardij in Groningen te studeren. Daarna heb ik onder meer bij een makelaardij en recent bij een planontwikkelingsbedrijf gewerkt. Voor een gemeente verleende en controleerde ik subsidies en voor een stichting vroegen we deze juist aan. Hierdoor kwam ik erachter dat ik subsidies een mooie manier vind om verandering teweeg te brengen. Dit heeft mij anno 2021 bij Subvention gebracht!

Na een aantal weken bij Subvention ben ik heel erg enthousiast over het werk, de werksfeer en de leuke collega’s. Hard werken en hard lachen is een geweldige combinatie die veel energie geeft en dat zie ik bij Subvention terug.

Joost van der Wurf, subsidieadviseur Industrie

Voor mijn ontwikkeling vind ik het belangrijk om praktische ervaring op te doen en heb ik besloten om een leerzame baan te zoeken. De keuze voor subsidieadviseur bij Subvention heb ik gemaakt vanwege het brede scala aan projecten waarmee ik in aanraking kom en waarmee ik mijn kennis verder kan ontwikkelen. Daarnaast lijkt het mij ontzettend leuk om als subsidieadviseur bedrijven te helpen om hun innovatieve projecten te realiseren. Ook brengt het mij veel voldoening om als subsidieadviseur bedrijven te helpen duurzame ontwikkelingen door te zetten, om zo de wereld een stukje duurzamer te maken!

Kennismaken?

Wil je in contact komen met Maarten of Joost? Bel 038 – 853 13 85 of maak gebruik van ons contactformulier.

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan RickMijn subsidievraag