Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

MIT-subsidie voor baanbrekend IT Blockchain-project toegekend

Smartphonerevolutie en veiligheid

Door de smartphonerevolutie en verregaande digitalisering, verandert de samenleving in rap tempo. Voorbeelden zoals Uber, AirBnB en Booking.com, waarbij hele bedrijfstakken opnieuw worden gedefinieerd, zijn dagelijks in het nieuws. De grote (gevestigde) bedrijven zien zich genoodzaakt om hun bedrijfsmodellen aan te passen. Voor velen is ‘digital transformation’ een bittere noodzaak. Zo zijn verzekeraars van oudsher gewend hun producten via tussenpersonen aan de man te brengen. In de ‘nieuwe wereld’ willen consumenten rechtstreeks zakendoen met de leverancier. Vroeger via websites, tegenwoordig via mobile devices. Om dit te kunnen faciliteren, investeren verzekeraars, banken en andere organisaties in een nieuwe infrastructuur, zodat zij de consument op een gebruiksvriendelijke manier – maar toch veilig – kunnen bedienen.

Het blockchainproject

Binnen het project, wordt een blockchain-systeem ontwikkeld, waarbij alle data die gecreëerd wordt tijdens het gebruik van apps, van een bank of verzekeraar, gestructureerd wordt opgeslagen in een blockchain systeem. Zo kan de data te allen tijde veilig worden geraadpleegd. De veiligheid wordt door het blockchainsysteem gewaarborgd, zonder tussenkomst van een autoriteit of tussenpersoon. Dit zorgt voor een optimale dienstverlening en cybersecurity voor de klant.

MIT-regeling biedt mogelijkheden

Elk jaar is er een openstelling voor verschillende MIT-regelingen waaronder vaak één gericht op IT-innovatieprojecten. Om jouw IT-project alvast te toetsen aan de criteria van de MIT-regeling, komen onze subsidiespecialisten IT graag vroegtijdig met jou in contact.

Meer informatie?

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact op met onze adviseurs via 038 – 853 1385 of maak gebruik van het contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Freerk Jan

Ook interessant