Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Naast het duurzaamste welnesscomplex van Europa Thermen Berendonck komt een nieuw en duurzaam welnesshotel dat via een tunnel met het resort verbonden wordt. In het hotel komen 103 kamers en twee restaurants. Niet alleen worden de Thermen en Hotel Berendonck met elkaar verbonden met een tunnel. Ook wordt er een duurzame integrale oplossing gerealiseerd die beiden verbinden.

Opslagbuffer
HoCoSto thermische (seizoens)oplsagbuffer

Thermische opslagbuffer zorgt voor gasloos resort en hotel

Een deel van de warmteopwekkingscapaciteit van de warmtepompen van Hotel Berendonck worden benut om het laatste restant aan gasverbruik bij het reeds bestaande Thermen Berendonck te doen verdwijnen. Daarvoor gaat Hotel Berendonck gebruikmaken van een thermische opslagbuffer in combinatie met warmtepompen. Deze warmtepompen moeten zorgen voor de warmteopwekking voor het nieuw te realiseren hotel. De thermische (seizoens)bufferopslag is benodigd om de warmte- en koudevraag van zowel het hotel als de thermen op te vangen en af te stemmen. Zo gaat niet alleen Hotel Berendonck maar ook Thermen Berendonck de toekomst duurzaam tegemoet!

Het hotel wordt gerealiseerd met veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. De ambitie voor het hotel ligt op een 5-sterrenniveau en BREEAM Excellent niveau. Hotel Thermen Berendonck opent naar verwachting in het voorjaar van 2025 haar deuren voor gasten.

Subsidie voor duurzaam bouwen hotel of leisure vastgoed?

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor duurzaam bouwen en bijbehorende subsidiekansen voor jou zijn? Neem vrijblijvend contact op met Ruud Lenderink via 038 – 853 1385 of maak gebruik van ons contactformulier.

Stel jouw subsidievraag aan RuudMijn subsidievraag

Ook interessant