Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Dynteq heeft als industrieel ontwerpbureau dagelijks te maken met de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Zo ontwikkelt Dynteq samen met de projectpartners een nieuwe duurzame manier van pakketbezorging, dat met een bijdrage van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wordt ondersteund.

Duurzame pakketbezorging

Door de explosieve groei van pakketbezorging door online bestellingen slibben de centra in grote binnensteden dicht. De pakketbezorging met dieselbestelbussen zorgt voor veel CO2-uitstoot en verkeersoverlast. Met de ontwikkeling van een nieuwe bezorgmethode, inclusief elektrische transportfiets, laadcontainer en een nieuw logistiek IT-proces wil Dynteq aantonen, dat er een milieuvriendelijk, economisch en sociaal acceptabel alternatief voor de dieselbestelbus voor handen is. Het demonstratieproject wordt als proeftuin uitgevoerd in een stedelijk centrum.

Waar biedt de regeling DKTI-Transport subsidie voor?

DKTI-Transport ondersteunt demonstratieprojecten voor duurzaam vervoer waarvan de innovatie nog niet op de markt is, die een sterke businesscase hebben en levensvatbaar zijn. De regeling richt zich op transportoplossingen met een lage of geen CO2-uitstoot en thema’s als elektrisch rijden en varen, rijden op waterstof, biobrandstoffen in luchtvaart, scheepvaart en zwaar wegverkeer. De regeling is bedoeld voor ondernemingen, kennisinstellingen en niet-gouvernementele organisaties.

Over Dynteq

Dynteq is in 2005 gestart als spin-off van de Universiteit Twente. Dit industrieel ontwerpbureau fungeert, zoals ze zelf omschrijven, vanuit vestigingen in Enschede en Utrecht als verlengstuk van R&D-afdelingen. Ook voor advies op strategisch niveau kun je bij Dynteq terecht.

Heb je een transportoplossing met een lage of geen CO₂-uitstoot?

Onze adviseurs hebben veel ervaring met subsidieaanvragen voor DKTI-Transport en helpen je graag jouw subsidiekansen te optimaliseren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met subsidieadviseur Kathleen Bos via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Kathleen

Ook interessant