Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

8 mei 2024, 09:03Aangepast 8 mei 2024, 13:31

Hoe kan mijn bedrijf bijdragen aan een circulaire economie? Waar begin ik en welke vervolgstappen moet ik zetten?

CIRCO Track is een workshop-programma waarbij je deze vragen voor jezelf beantwoordt. Samen met ketenpartners maak je de potentie voor jouw bedrijf inzichtelijk in zeven stappen.

CIRCO Track

Tijdens de CIRCO Track ontdek je samen met ketenpartners circulaire businesskansen en werk je jouw eigen case uit tot een concreet plan, dat op korte termijn realiseerbaar is voor je bedrijf. De CIRCO-ontwerpmethode heeft tot nu toe meer dan 2.500 bedrijven gefaciliteerd om een eerste stap te zetten richting circulair ondernemen.

Geen theoretisch verhaal, maar direct toegepast op je eigen product. Je krijgt een kader aangereikt om te innoveren en efficiënter met materialen en energie om te gaan binnen het bedrijf en met toeleveranciers en afnemers. CIRCO Track bestaat uit drie workshops verspreid over drie dagdelen.

Neem eens contact op met Kathleen Bos voor de mogelijkheden voor een CIRCO Track via 053 – 434 85 12, of meld je aan via onderstaande knop.

Er zijn kosten aan de workshops verbonden. Je kunt tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de CIRCO Track.

Meld je aan voor een CIRCO Track

Jouw subsidiekansen voor circulariteit in beeld?

Neem contact op met Kathleen Bos via 053 – 434 85 12 of ons contactformulier. Zij vertelt je graag over de mogelijkheden voor jouw project of organisatie.

Subsidie voor circulaire economie

Het eerste hoofdstuk van de Milieulijst wordt volledig gewijd aan bio-based economy, hernieuwbare grondstoffen, het verminderen van water- en grondstoffengebruik, vervanging van niet-duurzame grondstoffen, producten slimmer maken en gebruiken, verlengen van levensduur, recycling, toepassen van recyclaat, afvalverwerking en waterzuivering. Dit biedt ontzettend veel fiscale subsidiemogelijkheden met de Milieu-investeringsaftrek.

Daarnaast zijn er verschillende (provinciale) regelingen voor haalbaarheid, ontwikkeling, samenwerking of pilot- en demonstratieprojecten.

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor een circulaire economie? In dit artikel bespreken we verschillende subsidieregelingen.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Kathleen

Ook interessant